Ώρα αποφάσεων για τη Super League 2

Ώρα αποφάσεων για τη Super League 2

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα (22/6). Στο προγραμματισμένο ΔΣ που θα γίνει στη διοργάνωτρια θα παρθούν αποφάσεις οι οποίες θα κρίνουν και το μέλλον της κατηγορίας.

Στο τραπέζι θα πέσει εάν τελικά θα ξεκινήσει πρωτάθλημα προκείμενου να γίνουν οι 2 αγωνιστικές που απομένουν για την κανονική διάρκεια καθώς και ο τρόπος με τον οποίο θα διεξαχθούν τα πλέι οφ.

Το να γίνουν 5 μονά ματς, δηλαδή ένας γύρος, είναι ενδεχόμενο υπαρκτό, όμως, η ουσία της αυριανής συζήτησης έχει να κάνει με το εάν οι ομάδες θέλουν να αγωνιστούν ή όχι.

Περί της αναδιάρθρωσης ακούγονται πολλά σενάρια και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς θα συμβεί.

Το θέμα είναι σύνθετο και εξαρτάται από την SL1. Αυτή έχει το μαχαίρι και το καρπούζι, πέραν της ΕΠΟ και της πολιτείας.

Κουβέντα για την αναδιάρθρωση τουλάχιστον σε θεσμικό επίπεδο θα πρέπει να γίνει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στο ίδιο τραπέζι. Κι αυτό το… ραντεβού που ήταν γίνει την περασμένη εβδομάδα πήρε αναβολή υπό τη μορφή παράτασης.

Σε κάθε περίπτωση η σεζόν πρέπει να λήξει στις 2 Αυγούστου. Μέχρι τότε είναι το deadline της ΕΠΟ για το μπαράζ που θα δώσει μια θέση στην Super League της νέας σεζόν.

Επιπλέον ένα ακόμη ζήτημα που παραμένει θολό είναι και το εξής: εφόσον δεν γίνουν τα πλέι οφ της SL2 μπορεί άραγε να διεξαχθεί το μπαράζ με την SL1;
Mikriliga.com