Απόλλων Καλαμάτας: Ενίσχυση με Γκιαούρη-ανανέωση για Κόλλια, Καρακύκλα, Δεδούση και «μικρές»

Απόλλων Καλαμάτας: Ενίσχυση με Γκιαούρη-ανανέωση για Κόλλια, Καρακύκλα, Δεδούση και «μικρές»

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας, ώστε να είναι πανέτοιμη για το πρωτάθλημα βόλεϊ της Pre-League κατηγορίας. Οι άνθρωποι των «μελανόλευκων» υλοποίησαν ήδη μια πρώτη «δυνατή» μετεγγραφή, αποκτώντας την λίμπερο Σοφία Γκιαούρη από τις Αμαζόνες, ανανέωσαν την συνεργασία με βασικές παίκτριες, όπως οι Σοφία Καρακύκλα, Νίκη Κόλλια, Γωγώ Δεδούση, καθώς και οι νεαρές Ειρήνη Σακελλαρίου και Βασιλίνα Πετροπούλου. Και φυσικά έπεται συνέχεια…

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για την απόκτηση της Σ. Γκιαούρη αναφέρει τα εξής:

«Η άμυνα της ομάδας μας ενισχύεται με την αθλήτρια Σοφία Γκιαούρη. Η Σοφία τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη θέση του λίμπερο με την ομάδα των Αμαζόνων με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δυο ανόδους σε εθνικές κατηγορίες, ως μια από τις καλύτερες παίκτριες.

Έχει αγωνιστεί ακόμα σε μεγάλες ομάδες όπως ο Παναξιακός, ο Ηλυσιακός και άλλες.

Ευχόμαστε στη Σοφία να έχει μια καλή σεζόν, με υγεία πάνω από όλα. Καλώς όρισες!».

Στην ανακοίνωση για την ανανέωση της Σοφίας Καρακύκλα αναφέρονται τα παρακάτω:

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας η Σοφία Καρακύκλα. Η Σοφία αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού, είναι γυμνάστρια και ιδιωτική υπάλληλος σε γνωστό γυμναστήριο της πόλης μας. Ευχόμαστε στην αθλήτρια μας μια καλή και δημιουργική σεζόν!”.

Για την Κόλλια και την παραμονή της στην ομάδα, οι «μελανόλευκοι» τονίζουν: «Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα όπου έμαθε τα πρώτα μυστικά του βόλεϊ, αλλά την κέρδισε από την πρώτη στιγμή η πόλη της Καλαμάτας. Η ακραία μας Νίκη Κόλλια θα συνεχίσει μαζί μας το όμορφο ταξιδι και την πρώτη μας χρονιά στην Preleague κατηγορία. Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά!».

Τέλος, κοντά στον Απόλλωνα «θα συνεχίσει να βρίσκεται τη νέα χρονιά, η γιατρός μας Δεδούση Γεωργία, η οποία αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Η ταλαντούχα 16χρονη κεντρικός Ειρήνη Σακελλαρίου θα συνεχίσει και αυτή να αγωνίζεται μαζί μας, ενώ η 17χρονη πασαδόρος Βασιλίνα Πετροπούλου, αν και μαθήτρια της Γ’ Λυκείου θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα της όσο δύναται.

Ευχόμαστε και στις 3 αθλήτριές μας μια καλή αγωνιστική σεζόν και στις 2 μαθήτριές μας καλή πρόοδο και ευόδωση των στόχων τους».