Δημόσια Βιβλιοθήκη Καλαμάτας: Παράταση προθεσμίας υποβολής συμμετοχών στον 4ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Δημόσια Βιβλιοθήκη Καλαμάτας: Παράταση προθεσμίας υποβολής συμμετοχών στον 4ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Κατόπιν πολλών αιτημάτων η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας ανακοίνωσε την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής συμμετοχών στον 4ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό έως τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Ο διαγωνισμός αφορά στις κατηγορίες Πεζογραφίας, Ποίησης, Θεατρικού Έργου και Δοκιμίου και απευθύνεται σε όσους γράφουν στην ελληνική γλώσσα και κατοικούν ή κατάγονται από τη Μεσσηνία, ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ηλικίας. Κάθε συμμετοχή εκτός του συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου θα θεωρείται εκπρόθεσμη και δε θα γίνεται αποδεκτή.

Οι συμμετοχές αποστέλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης (Αριστομένους 33, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, 4ος όροφος) με απλή και όχι συστημένη αλληλογραφία, ή κατατίθενται στη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Το δε θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να συμμετάσχει σε μία ή περισσότερες κατηγορίες του Διαγωνισμού με:

μια ποιητική συλλογή (από 1 έως 5 ποιήματα) ή/ και ένα διήγημα (έως 2.000 λέξεις) ή/ και ένα δοκίμιο (έως 2.000 λέξεις) ή/και ένα απόσπασμα θεατρικού έργου/ή και μονόπρακτο (έως 2.000 λέξεις).

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα εκδοθούν το Σεπτέμβριο 2020 και θα ακολουθήσει η τελετή βράβευσης σε χρόνο που θα ανακοινωθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 2721096818 (κα Καραλιά) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@vivlkkal.mes.sch.gr.