ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: Εύκολα τα θέματα της πρώτης μέρας στις Πανελλαδικές

ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: Εύκολα τα θέματα της πρώτης μέρας στις Πανελλαδικές

Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών ξεκίνησαν χθες οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τις υποψήφιες και τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ και στο εξεταστικό κέντρο του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας μαθήτριες και μαθητές «βρήκαν» εύκολα τα θέματα της πρώτης μέρας και αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια. Παράλληλα, θεωρούν ότι η πανδημία και η καραντίνα έκαναν καλό, γιατί είχαν χρόνο, στο σπίτι, να διαβάσουν και να προετοιμαστούν.

Χριστίνα Λαμπροπούλου: «Τα θέματα, εμένα προσωπικά, μου φάνηκαν εύκολα, αν και το θέμα ήταν λίγο άκαιρο, κατά την άποψή μου. Μπορούσαν όλοι σχεδόν να γράψουν. Δε με δυσκόλεψε κάτι πολύ, ήθελε απλά να γράψει αρκετά…».

Γιώργος Λεβεντογιάννης: «Σήμερα (σ.σ. χθες) δίναμε το μάθημα των Νέων Ελληνικών. Ήταν εύκολα, έγραψα όλα τα θέματα, πιστεύω πως έχω πάει μια χαρά. Δε με επηρέασε η πανδημία και η καραντίνα, ήταν η καλύτερη ευκαιρία που μας ήρθε. Ήταν και τα θέματα, πιστεύω, λίγο πιο εύκολα από τις άλλες χρονιές και τα πήγα μια χαρά». 

Αθανάσιος Στρατικόπουλος: «Κατά τη γνώμη μου, η αρχή η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) ήταν πολύ καλή. Πιστεύω πως το θέμα που είχε η έκθεση ήταν πολύ βατό. Πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας δεν προσέχουν και δε σέβονται την αξία του νερού και κανένας δεν εκτιμά το πόσο σημαντικό είναι για τον άνθρωπο. Και μπορούσες να πάρεις πολλές ιδέες για το θέμα της Έκθεσης, που ουσιαστικά σ’ αυτό παίρνεις περισσότερες μονάδες. Αυτό ήταν πολύ καλό για τους μαθητές, κατά την άποψή μου».

Ευστάθιος Τσολαρίδης: «Γράψαμε σήμερα (σ.σ. χθες) πρώτο μάθημα Έκθεση. Ήταν εύκολο, θεωρώ ότι ήταν εύκολο. Δεν το περιμέναμε βέβαια αυτό το θέμα, για το νερό, αλλά εντάξει, δεν έχω παράπονο. Λίγο στην έκθεση μόνο, απλά δεν είχαμε προετοιμαστεί. Μια χαρά ήταν με την καραντίνα, καλύτερα, μια χαρά περάσαμε, καθόμασταν σπιτάκι μας, διαβάζαμε, κάναμε τα μαθηματάκια μας, κύριοι».

Του Ηλία Γιαννόπουλου