Εθνικός Μελιγαλά: Με νέο πρόεδρο τον Μουρούσια και ξανά προπονητή τον Πολίμο

Εθνικός Μελιγαλά: Με νέο πρόεδρο τον Μουρούσια και ξανά προπονητή τον Πολίμο

Τέλη Ιούνη και ο Εθνικός Μελιγαλά βρίσκεται σε βαθμό ετοιμότητας, έχοντας αναδείξει νέα διοίκηση, συμφωνήσει για την παραμονή του προπονητή Παναγιώτη Πολίμου και προχωρήσει σε μια σειρά από ανανεώσεις βασικών ποδοσφαιριστών. Η συνέχιση της συνεργασίας με τον έμπειρο Καλαματιανό τεχνικό ήταν απολύτως αναμενόμενη, καθώς οι δύο πλευρές είναι απολύτως ευχαριστημένες από την κοινή πορεία, ενώ και αγωνιστικά η ομάδα εκπληρώνει τους στόχους της, με καλή πορεία την τελευταία διετία.

Στο επίπεδο των ανανεώσεων έχουν συμφωνήσει ήδη να συνεχίσουν στην ομάδα ο αρχηγός Παναγιώτης Καρατζούλιας, οι Γιάννης Μακρής, Νίκος Λάγιος, Χρήστος Διακουμάκος, Νάσος Ρουμελιώτης, Κριστιάν Ντεμίρι, Σάκης Σαραντόπουλος και Σταμάτης Φέστας.

Διοικητικά, οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν με πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας, με τη νέα γενιά να μπαίνει όμως μπροστά, στο πρόσωπο του εμβληματικού αρχηγού Ηλία Μουρούσια, ο οποίος θα υπηρετεί στο εξής την ομάδα της καρδιάς από το πόστο του προέδρου, παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον σεβάσμιο παπά-Βασίλη Διακουμάκο. Η πλήρης σύνθεση του νέου ΔΣ έχει πιο συγκεκριμένα ως εξής:Πρόεδρος : Μουρούσιας Ηλίας

Αντιπρόεδρος : Φρέσκας Νικόλαος

Γεν.Γραμματέας : Διακουμάκος Βασίλειος

Ταμίας : Μπινίσκος Κωνσταντίνος

Ταμίας Β΄ : Βέργης Ιωάννης

Γεν.Αρχηγός : Ρέκκας Παναγιώτης

Γεν.Αρχηγός β΄: Φωτόπουλος Γεώργιος

Υπ.Δημ.Σχέσεων : Αλεξανδροπούλου Βασίλειος

Υπ.Γρ.Τύπου : Σταυρόπουλος Γεώργιος

Οικ.Σύμβουλος :Δαβίλλας Κωνσταντίνος

Τμ.Marketing : Ζαμπάρας Αναστάσιος

Έφορος Α΄ : Δημητρακόπουλος Ιωάννης

Έφορος Β΄ : Λυρέντζος Φώτιος

Εκτελεστική Επιτροπή

1. Φρέσκας Αλκιβιάδης

2. Μπινίσκος Παναγιώτης

3. Αθανασόπουλος Ζαχαρίας

Συνεστίαση στο «Αρχοντικόν»

Με αφορμή το κλείσιμο της πολύ καλής αγωνιστικά σαιζόν που πέρασε -που βέβαια δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού- και εν όψει της πολλά υποσχόμενης καινούργιας, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φίλοι του Εθνικού Μελιγαλά πέρασαν μαζί μια όμορφη βραδιά στην ταβέρνα «Αρχοντικόν» του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Ζαχαρία Αθανασόπουλου. Η συνεστίαση υπογράμμισε το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην αθλητική «οικογένεια» των «κυανόλευκων» και στον Μελιγαλά έχουν κάθε λόγο να βλέπουν με αισιοδοξία την συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ Μεσσηνίας και γενικότερα το μέλλον του συλλόγου.