Μίλτος Χρυσομάλλης: «Στρατηγική από τα παλιά του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αγανάκτηση των πολιτών»

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Στρατηγική από τα παλιά του ΣΥΡΙΖΑ  είναι η αγανάκτηση των πολιτών»

«Η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και συνολικά της αντιπολίτευσης, βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, οδεύοντας σε απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο», τόνισε ο βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, κατά την παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο ψήφισης των τελευταίων πράξεων νομοθετικού περιεχομένου του υπουργείου Υγείας, στις οποίες περιλαμβάνεται και σειρά σημαντικών μέτρων ενίσχυσης και ανάταξης για τους εργαζομένους, τις επιχειρήσεις και την οικονομία εν γένει.

Όπως σημείωσε, «μετά το καθολικό lockdown ακούστηκαν επικριτικές φωνές από την αντιπολίτευση γι’ αυτήν την πολιτική απόφαση της κυβέρνησης. Τελικά, επειδή ο ελληνικός λαός επικρότησε τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις πολιτικές αποφάσεις που πήρε η κυβέρνηση, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι τα κάναμε καλά κατά την υγειονομική κρίση, αλλά δεν τα πάμε καλά με τα μέτρα αντιμετώπισης των οικονομικών συνεπειών της!

Και ποια είναι η επιχειρηματολογία της αντιπολίτευσης στα μέτρα της κυβέρνησης; Πρώτον, σκάνδαλα, σκάνδαλα, σκάνδαλα! Μιλάτε εσείς για σκάνδαλα που δεν υπάρχουν».

Ο Μεσσήνιος βουλευτής αναφέρθηκε, επίσης, στις θετικές εξελίξεις αναφορικά με τα μέτρα που έλαβε η Ε.Ε. για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας: «Η Ένωση ξέρει στις κρίσιμες στιγμές να παίρνει γενναίες αποφάσεις, αποδεικνύοντας ότι είναι μια ένωση αλληλεγγύης που θέλει να πάει μπροστά. Οι αποφάσεις συνέπεσαν χρονικά με την επέτειο των 41 χρόνων από την ένταξη της χώρας στην τότε ΕΟΚ, αποτέλεσμα της προσωπικής – αν θέλετε – πυγμής του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Μια ιστορική απόφαση για τη Ελλάδα, που δικαιώνεται διαχρονικά και την υπηρέτησαν τελικά όλα τα κόμματα, ασχέτως τοποθέτησης».