Μετατίθενται για αργότερα οι δοκιμές της Καλαμάτας για νέους ποδοσφαιριστές

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αναβλήθηκαν τελικά οι δοκιμαστικές προπονήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που σχεδίαζε να κάνει αυτό το τετραήμερο η ομάδα της Καλαμάτας, με την επίβλεψη του προπονητή Νίκου Αναστόπουλου και του Τάσου Χατζηαγγελή, ο οποίος επίσης παραμένει στο τεχνικό τιμ, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους “μελανόλευκους” . Όπως έκαναν γνωστό οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για το πότε θα γίνουν τα συγκεκριμένα τεστ επιλογής, επισημαίνοντας την προσήλωση στις προβλεπόμενες υγειονομικές απαιτήσεις λόγω κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα, στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

«Αναφορικά με τις δοκιμές ποδοσφαιριστών στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας μας για τη νέα περίοδο, που είχε προγραμματιστεί για τις 23/6/2020 έως και 26/6/2020 ανακοινώνεται η μετάθεσή τους σε ημερομηνία που θα ορισθεί.

Η μετάθεση επιβάλλεται κυρίως λόγω της σημαντικής συμμετοχής από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό και συνεπώς της αναγκαίας οργάνωσης σε γκρουπ αλλά και της αυξημένης πρόνοιας επί του προβλεπόμενου πρωτοκόλλου λόγω της πανδημίας επί του οποίου είχαμε μεριμνήσει.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση ενώ σημειώνεται, ότι ήδη τηλεφωνικά οι ενδιαφερόμενοι είχαν ενημερωθεί περί της μετάθεσης έγκαιρα».