Ο ένας έκλεβε μπουκάλια ουίσκι και οι ανήλικοι αναψυκτικά και χυμούς

Ο ένας έκλεβε μπουκάλια ουίσκι και οι ανήλικοι αναψυκτικά και χυμούς

Μπουκάλια ουίσκι από σούπερ μάρκετ έκλεβε στην μία περίπτωση ένας νεαρός αλλοδαπός, αναψυκτικά και χυμούς από παντοπωλείο έκλεβαν σε άλλη τρεις ανήλικοι Ρομά.

Στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας 27χρονος αλλοδαπός πήγε στο σούπερ μάρκετ «ΑΒ» στην οδό Μακεδονίας και αφαίρεσε ένα μπουκάλι ουίσκι. Όμως, έγινε αντιληπτός από υπάλληλο, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια, λίγες ώρες νωρίτερα είχε πάει στο σούπερ μάρκετ «ΑΒ» στην οδό Κρήτης και είχε αφαιρέσει άλλες 2 φιάλες με ουίσκι. Μάλιστα, πούλησε τα ποτά σε 53χρονο Έλληνα, ο οποίος το μεσημέρι συνελήφθη στην Καλαμάτα, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Τα ποτά βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.

Στη δεύτερη περίπτωση, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας 15χρονος Ρομά, μαζί με έναν 15χρονο κι έναν 12χρονο, ομοφύλους του, πήγαν σε καφέ – παντοπωλείο στο Ασπρόχωμα, έσπασαν το λουκέτο από ψυγείο και αφαίρεσαν αναψυκτικά και χυμούς, αξίας περίπου 60 ευρώ.

Τη δράση τους, όμως, κατέγραψαν οι κάμερες παρακολούθησης του καταστήματος και η ταυτοποίησή τους έγινε μέσα σε λίγη ώρα. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτα εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν 15χρονο. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ο 33χρονος, πατέρας του, για παραμέληση της εποπτείας του.

Β.Β.