Ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος στις εργασίες καθαρισμού των παραλιών

Ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος στις εργασίες  καθαρισμού των παραλιών

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα οι εργασίες καθαρισμού των ακτών στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, ανάγκη που προκύπτει κάθε χρόνο από ρύπανση εκ των απορριμμάτων που προέρχονται τόσο από τους χρήστες της παράκτιας ζώνης όσο και από τον έντονο κυματισμό της θάλασσας κατά την περίοδο του χειμώνα.

Μάλιστα, χθες ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, επισκέφθηκε τις εργασίες καθαρισμού των ακτών Ρωμανού, Πετροχωρίου και Γιάλοβας, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους αντιδημάρχους Μιχαήλ Καραβίδα και Δημήτριο Γαϊτάνη. Οι εργασίες πραγματοποιούνται από ειδικό μηχάνημα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, καθώς και εθελοντές των παραπάνω περιοχών.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε, δε, τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλο, για την παραχώρηση του μηχανήματος, καθώς και όσους συνέβαλαν στο έργο της καθαριότητας. Ταυτόχρονα, κάλεσε τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες του τόπου να συνδράμουν στη διατήρηση της καθαριότητας των ακτών και της θάλασσας και να σεβαστούν το περιβάλλον, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι επισκέφθηκε τις εργασίες αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης και κατασκευής των αντλιοστασίων στη Γιάλοβα, ενώ επιθεώρησε την περαίωση εργασιών καθαρισμού των οδών στην ευρύτερη περιοχή.