Πάμισος Μεσσήνης: Συνεχίζουν οι …Γιώργηδες, Βλαχάκης στην προεδρία, Καλόμαλος στην τεχνική ηγεσία

Πάμισος Μεσσήνης: Συνεχίζουν οι …Γιώργηδες, Βλαχάκης στην προεδρία, Καλόμαλος στην τεχνική ηγεσία

Μετά την εκλογή και τη συγκρότηση σε Σώμα της νέας πανίσχυρης διοίκησης του Παμίσου και της παραμονής στην προεδρία του Γιώργου Βλαχάκη, ακολούθησε, η επίσης αναμενόμενη, ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καλόμαλο. «Το Δ.Σ. του Παμίσου Μεσσήνης, είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει ότι συνεχίζεται για 2η χρονιά η επιτυχημένη συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Καλόμαλο.

Ο έμπειρος τεχνικός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανοδική πορεία της ομάδας μας και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και είναι αυτός που θα οδηγήσει τους πράσινους στην κούρσα της Γ Εθνικής. Η αθλητική οικογένεια του Παμίσου είναι χαρούμενη που θα συνεχίσουν μαζί σε αυτή την νέα πρόκληση, σε ένα πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό πρωτάθλημα. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη!» αναφέρει η ανακοίνωση των «πρασίνων» για τον ικανό Καλαματιανό κόουτς.

Ομόφωνη απόφαση συγκρότησης του ΔΣ

Είχε προηγηθεί συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων μελών του ΔΣ που αποφάσισαν ομόφωνα τον καταμερισμό των διοικητικών θέσεων και αρμοδιοτήτων ως εξής:

Πρόεδρος: Βλαχάκης Γιώργος.

Αντιπρόεδρος Α’: Ντούλης Γιώργος.

Αντιπρόεδρος Β’: Πλατάρος Ιωάννης.

Αντιπρόεδρος Γ’: Λαμπρόπουλος Αποστόλης.

Γενικός Γραμματέας: Πετρόπουλος Γιώργος.

Ειδική Γραμματέας: Καλοφωλια Άννη.

Ταμίας: Τσικρικός Περικλής.

Μέλη: Φιλόπουλος Παναγιώτης, Θεοδωρόπουλος Αθανάσιος (Σάκης), Καπερώνης Αριστείδης, Μαντά Αγγελική, Τσερτος Παναγιώτης.

Αναπληρωματικά μέλη: Ρούτσης Μιλτιάδης, Γιαννιτσας Παναγιώτης, Τσίκινης Ηρακλής.

Με απόφαση του Δ.Σ. δόθηκαν ομόφωνα οι παρακάτω αρμοδιότητες:

Υπεύθυνος γραφείου Τύπου και Γενικός αρχηγός Α’: Καπερώνης Γιώργος.

Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και Γενική αρχηγός Β’: Μαντά Αγγελική.

Τεχνικός διευθυντής: Τσικρικός Παναγιώτης.

Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής – Ακαδημίας και Εκπρόσωπος Ε.Π.Ο.: Ντούλης Γιώργος.

Υπεύθυνος Τμήματος Μπάσκετ Α’ και εκπρόσωπος Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.: Θεοδωρόπουλος Αθανάσιος ( Σάκης)

Υπεύθυνος Τμήματος Μπάσκετ Β’: Φαρμάκης Πέτρος.

Δείπνο χαράς και συγκίνησης για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου

Τέλος, μια ζεστή οικογενειακή βραδιά με φίλους πέρασε την περασμένη Παρασκευή 19/6 η ομάδα του Παμίσου Μεσσήνης. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και διοίκηση δείπνησαν μαζί στο IDEAL CAFE RESTAURANT στο πάρκο της Μεσσήνης.  Ήταν η πρώτη συνάντηση της αθλητικής οικογένειας του Παμίσου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και φυσικά η ευφορία και τα χαμόγελα ήταν διάχυτα. Οι υπεύθυνοι των «πρασίνων» αναφέρουν σχετικά: «Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι η καλή συνεργασία, η θετική αύρα και το αθλητικό πνεύμα που μας διακατέχει όλους είναι το μυστικό της επιτυχημένης πορείας μας μέσα και έξω από τα γήπεδα. Και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θέλουμε να συνεχίσουμε και να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στην πόλη μας, στον αθλητισμό και στην νέα γενιά. Μαζί μας σε αυτή την όμορφη βραδιά ήταν ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Μπάμπης Μακρής, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Καλοφωλιάς, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσσήνης Νίκος Ρούτσης. Επίσης ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία των δημοσιογράφων Θανάση Πουλόπουλο, Γιάννη Μπούρα, Γιώργο Δρούγα και Γιάννη Μπότη που ήταν κοντά μας όλη την βραδιά και κάλυψαν την γιορτή μας. Η όμορφη βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση όλων να βρεθούμε σύντομα για ένα νέο και πολλά υποσχόμενα ξεκίνημα».