Πολλοί νέοι υποψήφιοι για το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας

Πολλοί νέοι υποψήφιοι για το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας

Ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό θα είναι το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου που θα προκύψει από τις εκλογές που θα γίνουν προς το τέλος της εβδομάδας. Το αίτημα για ανανέωση έκανε τους περισσότερους από τους «παλιούς» να παραμερίσουν, ενώ οι περισσότεροι υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των συναδέλφων τους για πρώτη φορά. Πιο συγκεκριμένα από το προηγούμενο ΔΣ είναι εκ νέου υποψήφιοι μόνο ο πρόεδρος Άγγελος Σκαφιδάς και ο ταμίας Σωτήρης Μπουραντώνης, καθώς επίσης ο Κώστας Κλάδης, ο οποίος αν και είχε εκλεγεί δεν συμμετείχε ενεργά, λόγω απουσίας από το νομό, και ο Αλέκος Τσατάς που ήταν αναπληρωματικό μέλος.

«Νέο αίμα» αποτελούν οι Αλέκος Δέδες, Σωτήρης Δημάκης, Αλέξης Μαντζούνης, Στέλιος Παπαδόπουλος, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Πολυμενέας και Πέτρος Χιώτης. Πρόκειται για ένδεκα συνολικά υποψήφιους που θα διεκδικήσουν τις εννέα θέσεις του νέου ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών για την επόμενη 4ετία.

Επιπλέον, υποψήφιοι για την 3μελή ελεγκτική επιτροπή θα είναι οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας, Βασίλης Γεωργόπουλος, Μανώλης Θεοδώρου, Νίκος Μουλατσιώτης και ο Βασίλης Φωτεινάκης.

Η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Καλαμάτα, την Παρασκευή 19/06/2020 και ώρα 6.00 μ.μ. στο ενωσιακό γήπεδο του Κορδία, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας, όπερ και το πιθανότερο, αυτή θα επαναληφθεί την επομένη (Σάββατο 20/6), την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

α) Επιλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης

β) Απολογισμός Πεπραγμένων Δ.Σ

γ) Οικονομικός Απολογισμός

δ) Υποβολή Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής

ε) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

στ) ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Εκλογή Εκτελεστικής Επιτροπής

Εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα, έχοντας εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι το 2020.