Προβολή του Runaway Day και Masterclass στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ

Προβολή του Runaway Day και Masterclass στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ

Στο πλαίσιο των θερινών του δραστηριοτήτων το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ διοργανώνει την προβολή της μεγάλου μήκους ταινίας “Runaway” Day την προσεχή Παρασκευή 5 Ιουνίου, ενώ την επομένη θα πραγματοποιήσει ένα Masterclass από το μόνιμο συνεργάτη και σκηνοθέτη της ταινίας Δημήτρη Μπαβέλλα.

H προβολή και το σεμινάριο θα είναι ελεύθερα για το κοινό.

Συγκεκριμένα:

-Παρασκευή 5 Ιουνίου, 9.30 μ.μ.

Προβολή της ταινίας Runaway Day σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπαβέλλα και παραγωγή Τζίνας Πετροπούλου (Δραματική ταινία φαντασίας, α/μ, έτος παραγωγής 2013).

Σύνοψη: Οι κάτοικοι της Αθήνας καταλαμβάνονται από έναν πανδημικό ιό που τους δημιουργεί μια ανεξέλεγκτη επιθυμία να τρέξουν μακριά. Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σκουλά, Μάκης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Σταρίδας, Εύα Βόγλη, Ερρίκος Λίτσης, Υβόννη Μαλτέζου, Χρήστος Στέργιογλου κ.ά.

Για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν, η ταινία είναι διαθέσιμη για προβολή και στη VOD πλατφόρμα Cinesquare με κόστος 1 ευρώ.

-Σάββατο 6 Ιουνίου,  8.00 μ.μ.

Masterclass από τον Δημήτρη Μπαβέλλα με θέμα “Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από την εποχή του Runaway Day στο σήμερα, πώς διαμορφώνεται το κινηματογραφικό τοπίο μετά την πανδημία; Η μόνιμη πρόκληση του να ολοκληρώσεις μια ταινία στην Ελλάδα, μετά ή άνευ κορωνοϊού”.