Τέλος Άγρας: Εργομετρικά και προπονήσεις με Λίτσα για τα νέα παιδιά της ομάδας

Τέλος Άγρας: Εργομετρικά και προπονήσεις με Λίτσα για τα νέα παιδιά της ομάδας

Σε συνεργασία με τον γυμναστή ποδοσφαίρου, εργοφυσιολόγο και καταξιωμένο επαγγελματία στο χώρο του αθλητισμού Νίκο Δημητρακόπουλο ο Τέλος Άγρας διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα τεστ φυσικής κατάστασης για τους νεαρούς αθλητές του.  Ο γαργαλιανιώτικος σύλλογος θα συνεχίσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης όλο το μήνα Ιούλιο έτσι ώστε να επανέλθουν οι νεαροί παίκτες της ομάδας σε επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Όλο το πρόγραμμα είναι υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του προπονητή Δημήτρη Λίτσα, ο οποίος είναι γνήσιο τέκνο του τριφυλιακού ποδοσφαίρου και ανέλαβε καθήκοντα πριν λίγο καιρό, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Μπλέτσα, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολύ καλή συνεργασία και τον ευχαρίστησαν θερμά για την προσφορά των υπηρεσιών του.

Απολογισμός και ευχαριστίες Μπλέτσα

Από την πλευρά του ο Βασίλης Μπλέτσας, αισθάνθηκε την ανάγκη να ανταποδώσει τις ευχαριστίες και τα “εύσημα”, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της σαιζόν που πέρασε:

«Διαβάζοντας την ευχαριστήρια ανακοίνωση της ομάδας του Τέλου Άγρα προς το πρόσωπό μου θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω κάποια πράγματα. Κάνοντας έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε με την ομάδα του Τέλου, πιστεύω ότι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πέτυχε το στόχο της παραμονής που είχε θέσει στην αρχή όσο και αν φάνταζε απίθανο όταν πήγα. Όμως θεωρώ ακόμη πιο σημαντικό το κέρδος από τη συμμετοχή πολλών παιδιών από τους Γαργαλιάνους και ιδιαίτερα πολλών εξ αυτών νεαρών και μάλιστα πολύ ταλαντούχων.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίχτες για τη συμπεριφορά τους απέναντί μου. Επίσης ένα μεγάλο “μπράβο” που άντεξαν στην πίεση που ασκήθηκε από την πλευρά μου για τις ανάγκες των δύσκολων παιχνιδιών . Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό που κατάφεραν σε συνδυασμό και με τις δικές μου παρεμβάσεις όπου χρειαζόταν και ήταν ανάγκη.

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο έστω και σε μία τόσο δύσκολη στιγμή. Έγινα σίγουρα πιο ώριμος και πιο δυνατός. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αγγελόπουλο γιατί με αυτόν είχα την πρώτη επαφή για τη συνεργασία που βασίστηκε κατά πολύ στην γνωριμία που είχαμε και φυσικά όλους που ήταν κοντά στην ομάδα. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο που μας στήριξε στις δύσκολες και πρωτόγνωρες για την Ομάδα στιγμές. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω και έναν στρατιώτη της ομάδας τον Μιχαλάρα τον φροντιστή που ήταν πάντα “παρών” σε ό,τι ζητούσαμε.

Εύχομαι ολόψυχα να συνεχιστεί η ανοδική πορεία που είχε η ομάδα. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους!».

Συνεχίζει στην προεδρία ο Τάκης Αγγελόπουλος

Οι κινήσεις για τη νέα σαιζόν είχαν ξεκινήσει πριν από λίγες εβδομάδες, οδηγώντας την ανάδειξη νέας διοίκησης, με τον Τάκη Αγγελόπουλο να παραμένει επικεφαλής. Η πλήρης σύνθεση του καινούργιου ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος Αγγελόπουλος Π. ,Α’ Αντιπροεδρος Πρεβεζάνος Γ., Β’ Αντιπρόεδρος Καραχούντρης, Ταμίας Αναγνωστόπουλος Π., Γραμματέας Μίχος Κ. Α’γενικός αρχηγός Λάππας Γ., Β’ Καμπύλης Ν., Γ’ Πατρινέλης Γ., μέλη Κατρίτσης Κ. ,Βασιλόπουλος Ι. ,Λυμπερόπουλος Σ. ,Αλεξανδρόπουλος Δ. ,Διακουμόπουλος Δ. ,Βαρβατσούλης Δ..

Αργότερα το φιλικό μνήμης για τα αδικοχαμένα παιδιά της ομάδας

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Τέλου Άγρα: «Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (covid-19) και τον έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί ενημερώνουμε ότι φέτος το φιλικό μνήμης που οργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος μας δεν θα πραγματοποιηθεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία που γίνεται εδώ και χρόνια. Αντί αυτού ενημερώνουμε ότι το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας θα γίνει και η συγκεκριμένη τελετή μνήμης».

Η συγκεκριμένη διοργάνωση διεξάγεται εδώ και οκτώ χρόνια για αδικοχαμένα παιδιά της ομάδας, αρχικά στη μνήμη του ποδοσφαιριστή Στράτου Δημητρακόπουλου, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος και του 16χρονου Θανάση Βασιλόπουλου που «χάθηκε» σε τροχαίο, ενώ τα τελευταία χρόνια στα πένθη του συλλόγου των Γαργαλιάνων προστέθηκε ο μικρός ομογενής Βασιλάκης Καυκής.