Αρνείται ο 34χρονος τη δολοφονία της 57χρονης – Απολογείται την Τρίτη

Αρνείται ο 34χρονος τη δολοφονία της 57χρονης – Απολογείται την Τρίτη

Την Τρίτη θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Κυπαρισσίας ο 34χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 57χρονης στη Γιόλακα Φιλιατρών το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Χθες το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Κυπαρισσίας, όπου του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη.

Πάντως, μέχρι και χθες δεν είχε βρεθεί το μαχαίρι με το οποίο ο δράστης έκοψε το νήμα της ζωής της 57χρονης. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, αν και η κάμερα που υπήρχε στο χώρο τον έχει καταγράψει να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι της άτυχης 57χρονης, την οποία φέρεται να κατακρεούργησε για λόγους εκδίκησης και επειδή τον είχε διώξει από τη δουλειά.

Να σημειωθεί ότι κανένας δικηγόρος – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας δε δεχόταν να διοριστεί για την υπόθεση και, έπειτα από αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας αποφάσισε, για λόγους θεσμικούς στη λειτουργία και απόδοση της Δικαιοσύνης, να διοριστεί ο πρόεδρός του, Θανάσης Πετρόπουλος. Στα Φιλιατρά, αλλά και ευρύτερα, η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το συμβάν.