Διαγόρας Κοπανακίου: Εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Διαγόρας Κοπανακίου: Εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο Διαγόρας Κοπανακίου, με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το διοικητικό σχήμα συμπληρώνουν οι Γιάννης Σταματογιαννόπουλος (α’ αντιπρόεδρος), Νίκος Ηλιόπουλος (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Γιαννακόπουλος (γραμματέας), Ευυγενία Κατσίρου (β’ γραμματέας), Δημήτρης Καμπούκος (ταμίας), Αθανάσιος Γαλανόπουλος (ταμίας β’), Ηλίας Μπόρας (γενικός αρχηγός), Μιλτιάδης Καμπούκος (έφορος υλικού και υπεύθυνος γηπέδου), Γιώργος Ηλιόπουλος (υπεύθυνος ακαδημίας), Ηλίας Τσώλης (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και ΜΜΕ) και μέλη οι Νίκος Κοσμάς, Νίκος Παπαδόπουλος, Αριστείδης Σταυρόπουλος.

Ο Ηλίας Τσώλης με δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση – πρόσκληση του νέου Δ.Σ. του Διαγόρα Κοπανακίου να αναλάβω Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και ΜΜΕ στην ομάδα. Θα φανώ αντάξιος σε αυτή την νέα θέση. Να έχουμε Υγεία και Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά».

Λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Αντωνόπουλο-εκατέρωθεν ευχαριστίες

Στο μεταξύ, λύθηκε μετά από τρία χρόνια η συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή Γιάννη Αντωνόπουλο, ο οποίος οδήγησε την ομάδα σε μια πολύ καλή πορεία, με τον Διαγόρα να τερματίζει φέτος 2ος στον Β’ Όμιλο της Β’ Τοπικής (το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε λόγω του κορωνοϊού). Η διοίκηση συλλόγου σε ανακοίνωσή της εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του έμπειρου τεχνικού, ευχαριστώντας για την άψογη συνεργασία και με την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται για «αντίο», αλλά ότι οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν και πάλι στο μέλλον.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αντωνόπουλος, σε επιστολή του αναφέρει τα παρακάτω:

«Μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας μου με το Α.Ο. Διαγόρα Κοπανακίου θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κοσμά Νικόλαο, τον γενικό αρχηγό Γιαννακόπουλο Γιώργο ,τον ταμία Καμπούκο Δημήτρη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την αμέριστη συμπαράσταση και καθημερινή υποστήριξη σε όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που συνεργάστηκα τα τρία τελευταία χρόνια καθώς και στα μικρά παιδια της ακαδημίας που δημιουργήσαμε για την υπομονή και τον καθημερινό τους ιδρώτα και προσπάθεια .Συνάμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την στήριξη και την συμπαράσταση του.Τέλος έναν ιδιαίτερο ευχαριστώ στον αρχηγό της ομάδας Θανάση Γκότση για την πολυετή συνεργασία μας. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους. Με αθλητικούς αλλά κυρίως φιλικούς χαιρετισμούς.

Αντωνόπουλος Γιάννης».