Η Θένια Ζέρβα στις προπονήσεις του Εθνικού Καλαμάτας!

Η Θένια Ζέρβα στις προπονήσεις του Εθνικού Καλαμάτας!

Η κορυφαία Μεσσήνια ποδοσφαιρίστρια Θένια Ζέρβα, διεθνής με την εθνική ομάδα γυναικών και με πρωταγωνιστική παρουσία στο κολλεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής αποτελεί μοναδικό πρότυπο για κορίτσια που αγαπούν την στρογγυλή θεά… Οι νεαρές παίκτριες του Εθνικού Καλαμάτας ξαφνιάστηκαν ευχάριστα όταν την συνάντησαν από κοντά και μάλιστα είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί της. Εκτός από τα εντυπωσιακά της προσόντα, η 20χρονη αθλήτρια δείχνει με το παράδειγμά της που μπορεί να φτάσει ο πήχης των φιλοδοξιών, ακόμα και στον παραμελημένο στην Ελλάδα, χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Για την ξεχωριστή αυτή παρουσία στην προπόνηση του Εθνικού στο αθλητικό κέντρο της Δυτικής Παραλίας, ο υπεύθυνος του συλλόγου, Γιώργος Γαϊτάνης, αναφέρει:

«Σήμερα είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε στην προπόνηση της ομάδας μας την φίλη, γιατί γνωριζόμαστε από παλιά, φοιτήτρια Φυσιοθεραπείας στην Αμερική και πάρα πολύ καλή παίκτρια, που έχει παίξει σε κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Εργοτέλης κτλ. Βασική παίκτρια στην Εθνική Ελλάδος και τώρα σε ομάδα της Αμερικής και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Το όνομά της Θένια Ζέρβα. Όπως είδες Θένια η χαρά των κοριτσιών ήταν τόσο μεγάλη που ζήτησαν να μην σταματήσουμε τις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, όπως ήταν στο πρόγραμμα, αλλά να τις παρατείνουμε για μια ακόμη εβδομάδα για να σε έχουμε μαζί μας. Όπως μου είπαν, εκτός από την ποδοσφαιρική σου αξία, εκτίμησαν και το ήθος σου, το οποίο εγώ γνωρίζω. Σου ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή ποδοσφαιρική συνέχεια!».