Μαχαιρωμένη βρέθηκε 57χρονη στα Φιλιατρά

Μαχαιρωμένη βρέθηκε  57χρονη στα Φιλιατρά

Νεκρή σε μια λίμνη αίματος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 57χρονη γυναίκα στη Γιόλακα Φιλιατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να είχε δεχτεί θανάσιμα τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, στο σπίτι όπου διέμενε. Να σημειωθεί πως ασχολούνταν με αγροτικές καλλιέργειες.

Τη γυναίκα εντόπισε η αδερφή της, με την οποία ζούσαν μαζί, και λίγο πριν είχε φύγει από το σημείο για να μεταβεί στα Φιλιατρά. Με την επιστροφή της αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί υπάλληλοι από τα Α.Τ. Τριφυλίας και Γαργαλιάνων, την ΟΠΚΕ, τη Σήμανση, καθώς και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Στο Α.Τ. Τριφυλίας έγιναν προσαγωγές υπόπτων, ενώ οι έρευνες των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονταν μέχρι αργά το βράδυ και θα διεξαχθεί ιατροδικαστική εξέταση. Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο του 2013 θρασύτατοι κακοποιοί είχαν μπει ξημερώματα στο σπίτι όπου διέμενε η άτυχη γυναίκα με την αδερφή και τη μητέρα της, τις είχαν χτυπήσει και τις είχαν ληστέψει.

*Φωτό αρχείου από τον Απρίλιο του 2013, οπότε κακοποιοί είχαν μπουκάρει ξημερώματα στο σπίτι όπου διέμενε η άτυχη γυναίκα, με τη μητέρα και την αδερφή της.