Μεσσήνη: Σφοδρή αντιπαράθεση Αθανασόπουλου – Τσώνη στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο

Μεσσήνη: Σφοδρή αντιπαράθεση Αθανασόπουλου - Τσώνη στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο

Αθανασόπουλος: «Έργο “απάτη” η παραχώρηση των κτηρίων του ΟΣΕ στη Μεσσήνη – Άρπα κόλλα η ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου»

Τσώνης: “Θα σας απαντήσω με τον ίδιο τρόπο – Κόσμος θα πάει φυλακή” 

«Επίθεση» για έργα «απάτες», αναφερόμενος στην παραχώρηση των κτηρίων ΟΣΕ που ισχυριζόταν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, έκανε κατά την έναρξη του χθεσινοβραδινού Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος προς τον πρώην δήμαρχο Γιώργος Τσώνη.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Αθανασόπουλος, διαπίστωσε ότι  παραχώρηση απ’ τον ΟΣΕ των κτηρίων του για 99 χρόνια στο Δήμο Μεσσήνης δεν υφίσταται καθώς δεν έχει υπογραφεί απ’ όλες τις πλευρές. Πρόσθεσε δε, ότι θα επανέλθει άμεσα επί του θέματος για να ενημερώσει τους πολίτες της Μεσσήνης με όλα τα απαραίτητα στοιχεία αλλά και για να μπει ένα τέλος στην δημαγωγία του κ. Τσώνη.

Παράλληλα, ο δήμαρχος εξαπέλυσε “πυρά” κατά του πρώην δημάρχου και για το έργο ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου, λέγοντας ότι προχώρησε για λόγους «εκλογικούς» την υλοποίησή του «άρπα κόλλα», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι έστρωσε πλάκες πριν από την υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών μέχρι και σήμερα.

Οι αναφορές του δημάρχου έφεραν τη σφοδρή αντίδραση του Γιώργου Τσώνη. Μίλησε για ψέματα, κατάρρευση της Δημοτικής Αρχής στην ανεπάρκειά της, αλλά και για συμπεριφορά χυδαία και εκδικητική στο πρόσωπό του, υποσχόμενος ότι θα ακολουθήσει την ίδια τακτική από εδώ και στο εξής, απειλώντας ουσιαστικά όλους τους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Αρχής ότι μπορεί να καταλήξουν ακόμα και στη φυλακή.  

του Κώστα Γαζούλη

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Τρίτης