Με «όπλα» τη σκληρή δουλειά και το νεανικό ρόστερ ξεκίνησε η προετοιμασία του Παμίσου για τη Γ’ Εθνική

Με «όπλα» τη σκληρή δουλειά και το νεανικό ρόστερ ξεκίνησε η προετοιμασία του Παμίσου για τη Γ’ Εθνική

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκε από χθες κιόλας ο Πάμισος, αποδεικνύοντας ότι η δουλειά στο γήπεδο θα είναι ένα από τα βασικά χαρτιά των «πρασίνων» στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής –κάτι που δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, καθώς το ρόστερ είναι ιδιαίτερα νεανικό, ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στο έργο του, ενώ και η διοίκηση στοχεύει στον καλύτερο τρόπο λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Από τη χθεσινή «πρώτη» στο Στάδιο της Μεσσήνης απουσίαζε ο πρόεδρος Γιώργος Βλαχάκης εξαιτίας της «απώλειας» στενού οικογενειακού προσώπου, το «παρών» όμως έδωσαν τα περισσότερα από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, όπως ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ντούλης και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Καπερώνης, οι οποίοι μίλησαν μάλιστα στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, καθώς επίσης οι Γιώργος Πετρόπουλος, Παναγιώτης Τσικρικός, Αγγελική Μαντά, Τάκης Φιλόπουλος και Μίλτος Ρούτσης.

Στα αξιοσημείωτα ήταν ακόμη η παρουσία στο γήπεδο του διακεκριμένου προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Παγανιά, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Τρικάλων, όμως επ’ ευκαιρίας της παρουσίας του στη Μεσσηνία συνεργάζεται στην εκγύμναση των πορτιέρο του Παμίσου (εκτός από τον Τόσκα, συμμετέχει στις προπονήσεις ο 17χρονος Βαγγέλης Καραχάλιος του Αστέρα Τρίπολης).

Το ρόστερ των «πρασίνων» που αναμένεται να συμπληρωθεί έχει μέχρι τώρα ως εξής:

Σάρι Τόσκα, Βασίλης Θώδης, Γιώργος Στασινόπουλος, Δημήτρης Φιλόπουλος, Θοδωρής Κατσιβαρδέας, Γιώργος Αριστομενόπουλος, Σταύρος Μπούνας, Πάνος Παπαγιαννόπουλος, Γιώργος Βέλλης, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Μωράκης, Διονύσης Παπαδόπουλος, Βασίλης Γκάργκουλας, Ντίσα Κλέιβι, Άλεξ Μπορχάν, Μανώλης Μπομπότσι, Άγγελος Σαραντόπουλος, Ρονάλντο Αράπι, Ηρακλής Καραχάλιος, Αγγελόπουλος, Γιαννόπουλος, Γιώργος Τσούκλερης, Βάιος Καλογερόπουλος, Βασίλης Πολυχρόνης.

Και ο Χρήστος Μουρίκης στο πλευρό των «πρασίνων»
Μια ευχάριστη συνάντηση με τον Προπονητή Φυσικής Κατάστασης του Ολυμπιακού Πειραιώς Χρήστο Μουρίκη, είχε πριν λίγες μέρες ο προπονητής του Παμίσου Γιώργος Καλόμαλος και το Δ.Σ.

Ο έμπειρος προπονητής φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, βρέθηκε στην πόλη της Μεσσήνης και τόπο καταγωγής του, για ολιγοήμερες διακοπές και με την ευκαιρία συζήτησε με τον προπονητή του Παμίσου για τεχνικά θέματα και μεθοδολογία προπόνησης. «Ο Χρήστος Μουρίκης παρακολουθεί συνεχώς την πορεία της ομάδας μας και βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. Τον ευχαριστούμε πολύ για αυτή την συνάντηση και του ευχόμαστε να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!», σημειώνουν οι υπεύθυνοι της ομάδας της Μεσσήνης.

Φωτο:

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Πήρε Κοτσοβό, επέστρεψε ο Τσουκαλάς

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΟ Διαβολιτσίου «τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 20χρονος Γιάννης Κοτσοβός θα είναι μαζί μας στο ταξίδι της Γ εθνικής!». Παρά το νεαρόν της ηλικίας του ο Κοτσοβός έχει εμπειρίες από  την κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί την περίοδο 2015-2018 στον Ποσειδώνα Διδύμων (Α’ Αργολίδας) και συνεχίσει στη Γ’ Εθνική με την Ένωση Πελλάνας-Καστορείου (19συμμ.-4γκολ) και στο Ναύπλιον 2017 (22συμμ.-1γκολ).

Τέλος, στην ομάδα του ΑΟΔ επέστρεψε, από τον Εθνικό Μελιγαλά, ο Σωκράτης Τσουκαλάς.