Περιοδεία Α. Χαρίτση και μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πυλία

Περιοδεία Α. Χαρίτση και μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πυλία

Περιοδεία του βουλευτή Μεσσηνίας Α. Χαρίτση και μελών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε σε Καζάρμα, Βλαχοπουλο και Χώρα Μεσσηνίας. Κι όπως αναφέρεται σχετικά:

«Συζητάμε με τους κατοίκους της περιοχής για την καθημερινή μάχη που δίνουν. Η αποκαρδιωτική εικόνα στον αγροτικό τομέα είναι εμφανής. Η πανδημία σε συνδυασμό με τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν δυσκολέψει πολύ την αγροτική παραγωγή και έχουν ρίξει χαμηλά τις τιμές των παραγόμενων προϊόντων. Η κυβέρνηση, πέρα από τα ευχολόγια, δεν έχει προβεί σε κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης προς τον αγροτικό τομέα, όπως άλλωστε και σε όλους τους πληττόμενους κλάδους της οικονομίας.

Με το πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι” προτείναμε εμπροσθοβαρή μέτρα στήριξης των αγροτών με τη δημιουργία ενός πλαισίου προστασίας για την ενίσχυση των καλλιεργειών και την παροχή εισοδήματος έκτακτης ανάγκης.

Η κυβέρνηση παραμένει απαθής, μοιράζοντας “ψίχουλα” ενισχύσεων στη λογική του “βλέποντας και κάνοντας”. Μιας λογικής που οδηγεί περιοχές όπως η ενδοχώρα της Μεσσηνίας, σε απόλυτο οικονομικό μαρασμό και τον κόσμο του αγροτικού τομέα σε πλήρη απόγνωση».

Να σημειωθεί πως στην περιοδεία ήταν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από την περιοχή και της Ν.Ε.