Στα «σκοτάδια» οι κάτοικοι στην οδό Άνοιξης

Στα «σκοτάδια» οι κάτοικοι  στην οδό Άνοιξης

Χωρίς ίχνος δημοτικού φωτισμού βρίσκονται εδώ και 7 περίπου μήνες οι κάτοικοι στην οδό Άνοιξης στην ανατολική παραλία της Καλαμάτας. Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστρια και κάτοικος της περιοχής, το πρόβλημα υπήρχε από πέρυσι, όταν η μοναδική κολώνα φωτισμού δε λειτουργούσε.

Ύστερα από επίμονες προσπάθειες και συνεχή επικοινωνία της με το Δήμο Καλαμάτας, πέρυσι τον Ιούλιο δόθηκε λύση. Ωστόσο, από τις αρχές του 2020 το πρόβλημα επανήλθε. Μάλιστα, μας είπε ότι από το Δήμο Καλαμάτας της ανέφεραν ότι το πρόβλημα είναι της ΔΕΔΔΗΕ. Όταν δε η ίδια απευθύνθηκε στη ΔΕΔΔΗΕ, την ενημέρωσαν ότι κανείς από το Δήμο Καλαμάτας δεν τους έχει ενημερώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες η συγκεκριμένη οδός έχει αρκετή κίνηση, από ανθρώπους που θέλουν να παρακάμψουν τα φανάρια στη συμβολή Κρήτης & Φαρών, από αρκετούς λουόμενους που παρκάρουν κ.ο.κ., με αποτέλεσμα να ελλοχεύει κίνδυνος για ατύχημα από την έλλειψη φωτισμού, καθώς και ανασφάλεια για όσους διασχίζουν το δρόμο πεζοί.

Οι αρμόδιοι ας δουν το θέμα το συντομότερο, γιατί δεν είναι δυνατόν οι δημότες να γίνονται «μπαλάκι» μεταξύ Δήμου και ΔΕΔΔΗΕ, όταν οι ίδιοι είναι καθ’ όλα τυπικοί στα δημοτικά τέλη κ.ο.κ…

Κ. Γαζ.