Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου, προέδρου και συναθλητή Δημήτρη Κατσίποδα…

Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου,  προέδρου και συναθλητή Δημήτρη Κατσίποδα…

Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 8.30 το πρωί στο νεκροταφείο, τελείται το μνημόσυνο του αγαπημένου μας φίλου, προέδρου και συναθλητή Δημήτρη Κατσίποδα.

Ο ξαφνικός και απρόσμενος χαμός του Δημήτρη συγκλόνισε, όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και κάθε φίλο, συνάδελφο, συναθλητή. Ένας γλυκός, καλοσυνάτος άνθρωπος, δραστήριος και πρόθυμος να βοηθήσει και να προσφέρει.

Η ενασχόλησή του με το μπριτζ ξεκίνησε το 2012. Η οξυδέρκεια, η ευφυΐα και η δυνατή του μνήμη τον βοήθησαν να εξελιχθεί γρήγορα σε έναν πολύ καλό παίκτη. Η αγάπη του για το μπριτζ, όμως, δεν περιορίστηκε μόνο σε αθλητικό επίπεδο, γι’ αυτό και δεν άργησε να γίνει μέλος και του Δ.Σ. του ΟΑΜΚ, λαμβάνοντας το 2014 τη θέση του γραμματέα, ενώ από το 2016 και για δύο συνεχόμενες θητείες υπήρξε κατά γενική ομολογία ένας από τους πιο πετυχημένους προέδρους. Σε κάθε τομέα είχε να προσφέρει, ενώ παρουσίαζε και προωθούσε τα οφέλη του μπριτζ, καθώς και τις δραστηριότητες του ομίλου, με κάθε ευκαιρία.

Το μπριτζ και ο ΟΑΜΚ ήταν στο καθημερινό του πρόγραμμα, δεν αποτελούσε απλά μία παράλληλη ενασχόληση. Αφιέρωνε χρόνο και πάντα είχε την προσμονή ενός καλού αποτελέσματος για όλες τις δραστηριότητες του ομίλου. Ήταν ενωτικός και συνεργάσιμος, δεχόμενος κάποιες φορές ακόμα και υπερβολική κριτική, προσπαθώντας να βρει τη σωστή λύση σε κάθε δύσκολη «εξίσωση». Ήταν η ψυχή του ομίλου.

Πάνω από όλα, όμως, ο Δημήτρης ήταν ένας πολύ καλός φίλος. Ήταν αυτός που πάντα θα πήγαινες να του πεις και να συζητήσεις ό,τι είχες στο μυαλό σου και αν το έκρινε υπερβολικό, θα έπαιρνες την κλασσική του ανταπόκριση: «…κοροϊδεύεις, ρε;». 

Ο Δημήτρης θα λείψει σε όλους πολύ…

Ως ελάχιστο φόρο τιμής ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, σύμφωνα και με την επιθυμία της οικογένειας του Δημήτρη, θα προσφέρει το ποσό των 500 ευρώ στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Μεσσηνίας «Η ΥΠΟΜΟΝΗ».