Στη φιλόδοξη Ρόδο ο Ηλίας Πολίμος

Στη φιλόδοξη Ρόδο ο Ηλίας Πολίμος

Ο ΑΣ Ρόδος είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Καλαματιανού αμυντικού Ηλία Πολίμου. Τα «Ελάφια» κέρδισαν πανηγυρικά την άνοδο από την Γ’ Εθνική και περιμένουν, όπως και η Καλαμάτα, τα νέα για την αναδιάρθρωση, ώστε να δουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται. Θεωρείται δεδομένη ωστόσο η ενοποίηση της Football League με την Super League 2 και γι’ αυτό οι Ροδίτες δεν κρύβουν τις φιλοδοξίες τους για πολύ υψηλούς στόχους και βλέψεις ανόδου στα …σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι, ο Πολίμος αποτελεί μέρος ενός …πακέτου μετεγγραφών και σίγουρα προβλέπεται γι’ αυτόν μια πολύ έντονη χρονιά. Ο Ηλίας Πολίμος είναι γιός του προπονητή του Εθνικού Μελιγαλά, Παναγιώτη Πολίμου, και μαζί με τον Αντώνη Μαυρέα, αποτελούν τους πρώτους του «δασκάλους» στις ακαδημίες του Fair Play και στη συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού Καλαμάτας. Το 2020 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για τον Ηλία Πολίμο και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς πριν λίγο καιρό ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, την βολεϊμπολίστρια Γεωργία Μαυρέα.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Ρόδου για την απόκτηση του Καλαματιανού ποδοσφαιριστή αναφέρει τα εξής:

Νέος ποδοσφαιριστής της Ρόδου είναι ο Ηλίας Πολίμος.

Ο παίκτης ξεκίνησε από την Κ 20 του Πανιωνίου. Ακολούθησε συμμετοχή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ, και κατόπιν έπαιξε σε Πανιώνιο, Πανθρακικό, Παναχαϊκή, Αχαρναϊκό και Ιωνικό. Έχει ακόμη δέκα συμμετοχές στην Κ18 και Κ19 στην Εθνική Ελλάδος. Είναι γεννημένος την 1/9/95, έχει ύψος 1.86 και παίζει δεξί μπακ.

Η ΠΑΕ Ρόδος τον καλωσορίζει και εύχεται στον παίκτη να είναι συμμέτοχος στην μεγάλη προσπάθεια για την μεγάλη άνοδο στη μεγάλη εθνική κατηγορία!».