Στις υψηλότερες βαθμολογίες της χώρας μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

Στις υψηλότερες βαθμολογίες της χώρας μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

Στην κορυφή βρίσκονται, για ακόμα μια χρονιά, οι βαθμολογίες υποψηφίων του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και, μάλιστα, οι δύο πρώτες κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 19.000 μόρια και συγκεκριμένα η Ειρήνη Κατωπόδη 19.295 και η Χριστίνα Λαμπροπούλου 19.160, ενώ η Στυλιανή Ντρούλια 18.790, και κατατάσσονται μεταξύ των πρώτων στην Ελλάδα!

Τονίζεται ότι δώδεκα απόφοιτοι πλέον του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας συγκέντρωσαν άνω των 17.000 μορίων, εκ των οποίων οι εννέα 18.000 μόρια και άνω!

Χθες το πρωί συναντηθήκαμε στο 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας με τις τρεις πρώτες σε βαθμολογίες και το διευθυντή του σχολείου και μιλήσαμε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τις επιτυχίες τους.

Η Ειρήνη Κατωπόδη δήλωσε: «Συγκέντρωσα 19.295 μόρια στις Πανελλήνιες φέτος! Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη και μεγάλη ανακούφιση, γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Προσπάθησα πολύ, τα κατάφερα και το οφείλω κυρίως στην Όλγα Γεωργοπούλου, που ήταν η καθηγήτρια της Ειδικότητας. Μας βοήθησε όσο τίποτα και την ευχαριστώ πάρα πολύ! Στόχος μου ήταν και είναι η Ιατρική και νομίζω πως τον έχω πετύχει!».

Ακολούθως, η Χριστίνα Λαμπροπούλου ανέφερε: «Συγκέντρωσα 19.160 μόρια! Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη απ’ τον εαυτό μου, γιατί ήταν μια σχετικά δύσκολη χρονιά για όλους μας, αλλά γενικά η καραντίνα, πιστεύω, βοήθησε τους μαθητές, ειδικά της Γ’ Λυκείου, γιατί ο χρόνος ήταν πολύτιμος για ’μας. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα δηλώσω. Απ’ την αρχή δεν ήξερα, απλά πήγαινα με σκοπό να γράψω αρκετά μόρια. Θέλω να ευχαριστήσω το σχολείο, γιατί ήταν δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και την οικογένειά μου!».

Με τη σειρά της, η Στυλιανή Ντρούλια δήλωσε: «Συγκέντρωσα 18.790 μόρια! Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Η χρονιά φέτος δεν ήταν αρκετά δύσκολη. Πιστεύω, μας ευνόησε πάρα πολύ κι η καραντίνα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το σχολείο και τους καθηγητές μου, ειδικά τους καθηγητές της Ειδικότητας, γιατί στάθηκαν δίπλα μας πάρα πολύ! Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα δηλώσω ως πρώτη επιλογή, όμως είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη!».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, Δημήτρης Δράκος, φανερά χαρούμενος για τις επιτυχίες, τόνισε: «Φέτος το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις πήγε πάρα πολύ καλά! Είχαμε αρκετούς μαθητές με υψηλές βαθμολογίες. Η πρώτη μαθήτριά μας συγκέντρωσε 19.300 μόρια περίπου, η δεύτερη 19.160 και ακολουθούν έξι – εφτά μαθητές με πάνω από 18.500 μόρια. Γενικά ήταν μια χρονιά πάρα πολύ καλή. Εύχομαι στα παιδιά καλή επιτυχία στις σχολές που θέλουν να ακολουθήσουν! Και προτρέπω τα παιδιά τα οποία θέλουν να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο να ακολουθούν τα ΕΠΑΛ, γιατί η πρόσβαση είναι ευκολότερη από τα Επαγγελματικά Λύκεια!».

Του Ηλία Γιαννόπουλου