Στο διοικητή του Α.Τ. Τριφυλίας o Περικλής Μαντάς για αστυνόμευση και ασφάλεια στην περιοχή

Στο διοικητή του Α.Τ. Τριφυλίας o Περικλής Μαντάς για αστυνόμευση και ασφάλεια στην περιοχή

Συνάντηση με το διοικητή του Α.Τ. Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, αστυνομικό υποδιευθυντή Γεώργιο Κρυοβρυσανάκη, είχε ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ., Περικλής Μαντάς, με κύριο θέμα συζήτησης τα έντονα προβλήματα παραβατικότητας στην περιοχή, με τελευταίο το τραγικό συμβάν στα Φιλιατρά, και την αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνόμευσης, ιδίως στα Φιλιατρά, για να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους του Δήμου Τριφυλίας.

Ο κ. Μαντάς ανέλαβε την πρωτοβουλία να μεριμνήσει, ώστε αυτά, αφενός, να τεθούν με σαφήνεια υπόψη του υπουργού και των επιτελών του και, αφετέρου, να προγραμματισθούν και να υλοποιηθούν οι κατάλληλες παρεμβάσεις από την πλευρά του υπουργείου το ταχύτερο δυνατό. Μετά τη συνάντηση, εξερχόμενος του Α.Τ. Τριφυλίας ο κ. Μαντάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η ασφάλεια, μετά την οικονομία, αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό για τον κάθε πολίτη. Σήμερα (σ.σ. χθες), στην επίσκεψή μου στο διοικητή του Α.Τ. Τριφυλίας, συζητήσαμε τα προβλήματα, τα έντονα προβλήματα παραβατικότητας που έχουν δημιουργηθεί κι έχουν ανακύψει το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα στην περιοχή των Φιλιατρών.

Του ζήτησα, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχει, τόσο των επιχειρησιακών όσο και των πρακτικών, να μπορέσει να ενισχύσει την αστυνόμευση στην περιοχή, έτσι ώστε να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας στα Φιλιατρά.

Εκτιμώ ότι υπάρχουν προβλήματα τα οποία μπορούν να λυθούν, και στην επικείμενη επίσκεψή μου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον κ. Χρυσοχοΐδη, θα τα θέσω, έτσι ώστε σε συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, με την οποία είμαστε σε άμεση επαφή, να μπορέσουμε να λύσουμε βασικά ζητήματα και να επανέλθει η ισορροπία στο αίσθημα της ασφάλειας σ’ ολόκληρη την περιοχή του Δήμου Τριφυλίας».

Του Ηλία Γιαννόπουλου