Συνάντηση του δημάρχου Καλαμάτας με εκπροσώπους κατοίκων για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού

Συνάντηση του δημάρχου Καλαμάτας με εκπροσώπους κατοίκων για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού

Ζητήματα που σχετίζονται με την ευρύτερη περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού απασχόλησαν προγραμματισμένη συνάντηση του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, με εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροχώματος – Ακοβιτίκων – Δυτικής Παραλίας «Ο Ποσειδών», παρουσία του διευθυντή της ΔΕΥΑΚ Μιχάλη Βασιλειάδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Δημαρχείο.

Κατά τη διάρκειά της τέθηκε -μεταξύ άλλων- από εκπροσώπους της περιοχής θέμα δυσοσμίας από το Βιολογικό Καθαρισμό, που- όπως τονίστηκε- κατά περιόδους είναι έντονο, ενώ ζητήθηκε να υπάρξει μέριμνα βελτίωσης της όλης κατάστασης.

Επίσης από εκπροσώπους του δραστήριου Συλλόγου υπήρξαν αναφορές σε άλλα θέματα που σχετίζονται με την περιοχή και αφορούν στη γενικότερη προστασία του περιβάλλοντος.

Αποφασίστηκε δε να υπάρξει νέα συνάντηση επί τόπου στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού, καθώς και ενίσχυση της συνεργασίας της ΔΕΥΑΚ με το Σύλλογο για ζητήματα που άπτονται της περιοχής, μέσω και σχετικής ενημέρωσης για θέματα που έρχονται προς συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.