37χρονος καλλιεργούσε 29 δενδρύλλια κάνναβης σε σπίτι και αγρόκτημα

37χρονος καλλιεργούσε 29 δενδρύλλια κάνναβης σε σπίτι και αγρόκτημα

Άλλη μια φυτεία με χασισόδεντρα ανακάλυψε και κατέστρεψε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, αυτή τη φορά σε περιοχή στον Πήδασο του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Στο πλαίσιο ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνελήφθη ένας 37χρονος στον Πήδασο για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης οι αστυνομικοί της Δίωξης πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 37χρονου, όπου βρήκαν να καλλιεργεί 7 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 20 εκατοστά, τα οποία κατασχέθηκαν. Τα δενδρύλλια ήταν τύπου «νανάκια» και βρίσκονταν στο στάδιο της πλήρους ωρίμανσης.

Ακολούθησε έρευνα σε αγρόκτημα του 37χρονου στην ίδια περιοχή και βρέθηκαν, μέσα σε αποθήκη σε πλαστικές σακούλες με χώμα, άλλα 22 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 60 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και χθες το βράδυ αναμενόταν να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Β.Β.