Δηλητηρίασαν τους οικόσιτους σκύλους του Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη στο Λιμενάρι Φιλιατρών!

Δηλητηρίασαν τους οικόσιτους σκύλους του Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη στο Λιμενάρι Φιλιατρών!

Οικόσιτους σκύλους του δημάρχου Τριφυλίας, Γιώργου Λεβεντάκη, στο Λιμενάρι Φιλιατρών, δηλητηρίασαν άγνωστοι, με τον κ. Λεβεντάκη σε ενημερωτική επιστολή του που δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό του συνδυασμού του στο facebook, πέρα από τη βαθιά του θλίψη εκφράζει την απέχθεια και τον αποτροπιασμό του γι’ αυτή την κτηνωδία.

Στην ενημερωτική επιστολή αναφέρεται: «Πέραν της βαθιάς θλίψης μου, θα ήθελα να εκφράσω την απέχθεια και τον αποτροπιασμό μου, για την κτηνωδία, που έλαβε χώρα σήμερα (σ.σ. προχθές), στην οικία μου, κατά τις ώρες που απουσίαζα στο γραφείο μου και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο σκύλων μου, από αγνώστους. Ο κτηνίατρος που τα εξέτασε, έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, έτσι ώστε κατόπιν γενομένων τοξικολογικών εξετάσεων, να βρεθεί η ακριβής αιτία θανάτου τους.

Του όλου θέματος έχει επιληφθεί και το Α.Τ. Τριφυλίας, πράττοντας τα δέοντα και έχω ήδη προβεί σε μήνυση κατ’ αγνώστων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι, το λιγότερο, απάνθρωπο αυτό που συνέβη, από κάποιους που θεωρούνται και «άνθρωποι» και θέλω να ελπίζω πως θα βρεθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με το νόμο, μιας και ο θάνατος ζώου από δηλητηρίαση, αποτελεί ποινικό αδίκημα. Γιατί άνθρωπος που φέρεται κατ’ αυτόν τον κτηνώδη τρόπο σε ένα ζώο, είναι ικανός για όλα.

Φιλιατρά 05-08-2020 Ο Δήμαρχος Τριφυλίας ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ».

Του Ηλία Γιαννόπουλου