Εντός έδρας πρεμιέρα με τον Ναύαρχο Βότση θα κάνει ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Εντός έδρας πρεμιέρα με τον Ναύαρχο Βότση θα κάνει ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Πρεμιέρα στις 7 ή 8 Νοεμβρίου στο Κλειστό της Παραλίας, με αντίπαλο την ομάδα Ναύαρχος Βότσης από τη Θεσσαλονίκη θα κάνει ο Απόλλωνας Καλαμάτας για το πρωτάθλημα της Pre-League βόλεϊ των γυναικών, όπου ανέβηκε φέτος πανηγυρικά ως αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής του 1ου Ομίλου της Α2.

«Η υπεύθυνη του τμήματος βόλεϊ της καλαματιανής ομάδας, Βίκυ Καραμπάτσου, κάνει την «ακτινογραφία» της κλήρωσης, τονίζοντας τα παρακάτω:

Σε έναν πολύ δυνατό όμιλο κληρώθηκε να παίξει η ομάδα μας. Θα βρεθούμε με τις δυο ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την άνοδο στη Volley League, τους Πρωταθλητές Πεύκων από τη Θεσσαλονίκη και το ΖΑΟΝ και με παραδοσιακά ισχυρές ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια σε μεγάλες κατηγορίες, όπως τα Βριλήσσια, την Άρτεμη Κορυδαλλού και τον Ναύαρχο Βότση απο τη Θεσσαλονίκη.

Ο Α’ κύκλος του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 31 Γενάρη και θα ακολουθήσει ο δεύτερος κύκλος που θα καθορίσει την 6άδα που θα παίξει για τις 2 θέσεις ανόδου και την 6άδα που θα αγωνιστεί για το ποια ομάδα θα σωθεί.

Το μόνο που είναι σίγουρο για άλλη μια χρονιά είναι ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα σε αυτόν τον όμιλο με πολύ δυνατά παιχνίδια!

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, καλή δύναμη να έχουμε όλοι και τον κόσμο πιο πολύ δίπλα μας από ποτέ!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της α’ φάσης, οι τρεις πρώτοι από τους δύο ομίλους θα ενοποιηθούν στον Γ’ Όμιλο και θα παίξουν νέο πρωτάθλημα δύο γύρων, μέσα από το οποίο θα προκύψει τελική κατάταξη, με τις δύο πρώτες να προβιβάζονται στην Α1 (σημειώνεται ότι στην Pre League θα υποβιβαστούν οι τρεις τελευταίοι από την κορυφαία κατηγορία). Αντίστοιχα, οι τρεις ουραγοί από τον Α’ και τον Β’ Όμιλο θα συγκροτήσουν τον Δ’ Όμιλο μετά το πέρας της α’ φάσης και μετά από πρωτάθλημα δύο γύρων θα υποβιβαστούν στην Α2 οι δύο τελευταίες ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Pre League Γυναικών 2021-2022 θα είναι το ανώτερο 14, ενώ κατά την επικείμενη σαιζόν από την Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών θα ανέλθουν 2020-2021 οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση σε κάθε μία από τις δύο ζώνες (Όμιλος Γ’ Α’ Ζώνης και νικητής Γ’ Φάσης Β’ Ζώνης).

B’ ΟΜΙΛΟΣ

Το πρόγραμμα της α’ φάσης

1η αγωνιστική 7-8 Νοεμβρίου 2020/6η αγωνιστική 12-13 Δεκεμβρίου 2020

Α.Σ. Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων – Α.Γ.Σ. Άρτεμις

Απόλλων Καλαμάτας – Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης

Ζ.Α.Ο.Ν. – Φ.Ο. Βριλησσίων

2η αγωνιστική 14-15 Νοεμβρίου 2020/7η Αγωνιστική 19-20 Δεκεμβρίου 2020       

Ζ.Α.Ο.Ν. – Α.Σ. Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων

Α.Γ.Σ. Άρτεμις – Απόλλων Καλαμάτας

Φ.Ο. Βριλησσίων – Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης

3η αγωνιστική 21-2 Νοεμβρίου 2020/8η Αγωνιστική 16-17 Ιανουαρίου 2021           

Απόλλων Καλαμάτας – Ζ.Α.Ο.Ν.

Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης – Α.Γ.Σ. Άρτεμις

Α.Σ. Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων – Φ.Ο. Βριλησσίων

4η αγωνιστική 28-29 Νοεμβρίου 2020/9η Αγωνιστική 23-24 Ιανουαρίου 2021       

Ζ.Α.Ο.Ν. – Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης

Α.Σ. Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων – Απόλλων Καλαμάτας

Φ.Ο. Βριλησσίων – Α.Γ.Σ. Άρτεμις

5η αγωνιστική 5-6 Δεκεμβρίου 2020 /10η Αγωνιστική 30-31 Ιανουαρίου 2021       

Α.Γ.Σ. Άρτεμις – Ζ.Α.Ο.Ν.

Α.Π.Σ. Ναύαρχος Βότσης – Α.Σ. Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων

Απόλλων Καλαμάτας – Φ.Ο. Βριλησσίων