Ο Δήμος Δυτικής Μάνης για το θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης για το θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο Δήμος Δυτικής Μάνης, δια στόματος του δημάρχου Δημήτρη Γιαννημάρα, για το θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου.

«Η αναγγελία του θανάτου του Γιάννη Πουλόπουλου», αναφέρεται, «γέμισε με θλίψη το πανελλήνιο και ιδιαίτερα τον τόπο της γέννησής του, την Καρδαμύλη. Ο Γιάννης Πουλόπουλος ήταν ένας αγωνιστής της ζωής, ένας σωστός καλλιτέχνης και ένας πραγματικός υπηρέτης της μουσικής.

Τα τραγούδια του και η φωνή του αγαπήθηκαν από πολλές γενιές, χάρισαν ομορφιά στον Ελληνικό Κινηματογράφο, αλλά και σήμερα συνοδεύουν ευχάριστα τη διάθεσή μας.

Ο θάνατός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο οικογενειακό του περιβάλλον, στη μουσική και σε όλους εμάς που τόσο τον αγαπήσαμε.

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι της Καρδαμύλης εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του και θα τιμήσουν με μια εκδήλωση, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Καλό ταξίδι, αγαπητέ Γιάννη. Θα είσαι πάντα μαζί μας. Ο τόπος της γέννησής σου σε αποχαιρετά με ένα μοιρολόι: “.. Ήλιε μου, γιατί βιάστηκες να πας να βασιλέψεις/το σπίτι σου σκοτείνιασε και πας αλλού να φέξεις/ πού πας, μάλαμα, να κρυφτείς και, ασήμι, να σγουριάσεις και, κόκκινο τριαντάφυλλο, να κιτρινοφυλλιάσεις…”.