Οριστικά στην Κηφισιά και τη Volley League ο Φρίξος Κωτσάκης!

Οριστικά στην Κηφισιά και τη Volley League ο Φρίξος Κωτσάκης!

Στη Volley League, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σαιζόν ο Φρίξος Κωτσάκης, όχι όμως με τον Παμβοχαϊκό, αλλά με τα χρώματα της Κηφισιάς. Ο νεαρός Καλαματιανός ακραίος έχει αναδειχθεί από την Καλαμάτα ’80 και έχει αποτελέσει βασικό στέλεχος στις «μικρές» εθνικές μας ομάδες, ενώ έχει κληθεί και στην ομάδα των ανδρών. Μάλιστα έχει κατακτήσει το Βαλκανικό πρωτάθλημα με την εθνική παίδων, υπό την καθοδήγηση του προπονητή που θα συναντήσει στη νέα του ομάδα. Το ρεπορτάζ του fws.gr αναφέρει για την ένταξη του Κωτσάκη στο αθηναϊκό σωματείο:

Το ρόστερ της Κηφισιάς ολοκληρώνεται ιδανικά και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Νίκου Ζαλμά, προκειμένου η ομάδα των Βορείων προαστίων να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα.

Η νέα ομάδα έχει κυρίως ελληνικό… χρώμα, ενώ τις τελευταίες ημέρες συμπληρώθηκε το παζλ των ακραίων. Εκτός από τον Κυριάκο Σπυριούνη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο (επέστρεψε μετά τη θητεία του στον Πανερυθραϊκό), ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος άφησε τον Παμβοχαϊκό για την Κηφισιά, ενώ το ίδιο δρομολόγιο ακολούθησε και ο Φρίξος Κωτσάκης.

Ο ταλαντούχος 21χρονος ακραίος άφησε το Βραχάτι μετά από τρία χρόνια το σωματείο και συμφώνησε με την ομάδα του Νίκου Ζαλμά. Η περασμένη σεζόν ήταν με διαφορά η καλύτερη για τον Κωτσάκη που είναι καλός στην υποδοχή και έχει και μεγάλο ταλέντο στην επίθεση.