Αθώος ο Αριστείδης Σταθόπουλος για την υπόθεση των «28»…

Αθώος ο Αριστείδης Σταθόπουλος για την υπόθεση των «28»…

Εκδόθηκε η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση των «28» και είναι απαλλακτική. Οι εμπλεκόμενοι των δύο πλευρών ενημερώθηκαν πως απαλλάσσονται από τις κατηγορίες, μετά την ακροαματική διαδικασία που είχε ξεκινήσει την  1η Ιουλίου στο Εφετείο Αθηνών.

Έτσι ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος και τα φυσικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν αθωώθηκαν στο πειθαρχικό μέρος.

Παρά το γεγονός ότι η ερευνήτρια της Επιτροπής, Παναγιώτα Σπανού, είχε κρίνει ότι υπάρχουν ενδείξεις αλλοίωσης αποτελεσμάτων και εισηγούνταν τον υποβιβασμό Ολυμπιακού-Ατρομήτου, αλλά και τον διά βίου αποκλεισμό των μεγαλομετόχων των δύο ομάδων, το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας αποφάσισε διαφορετικά.

Αθώοι επίσης κρίθηκαν ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Νίκος Προύντζος, ο προπονητής Σα Πίντο, ο πρώην διοικητικός παράγων του Ατρομήτου Γιάννης Αγγελόπουλος, οι πρώην διαιτητές Ηλίας Σπάθας, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Κώστας Ιωαννίδης, Απόστολος Αμπάρκιολης και τα πρώην μέλη της ΚΕΔ, Γιώργος Δούρος, Θανάσης Μπριάκος.

Να σημειωθεί, ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει δικαίωμα έφεσης εντός πέντε ημερών.