Μεγάλο 2πλό η Εράνη, απέκλεισε τον Πανθουριακό, εύκολη πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΜ για Απόλλωνα

Μεγάλο 2πλό η Εράνη, απέκλεισε τον Πανθουριακό, εύκολη πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΜ για Απόλλωνα

Με δύο γκολ του Παπαθεοδώρου από το α’ ημίχρονο (35’, 45’) η Εράνη πέτυχε ένα μεγάλο διπλό-πρόκριση μέσα στο γήπεδο του Μεσσηνικού, με σκορ 1-2 σε βάρος του Πανθουριακού, στο πλαίσιο της β’ φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας, που άνοιξε αυλαία το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου με δύο συναντήσεις, ενώ σήμερα θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα έξι ματς. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 67’ με τον νεαρό Χαρλέπα, είχαν δοκάρι νωρίτερα (50’) με τον Πουλάκο και τα βρήκαν …σκούρα απέναντι στον τερματοφύλακα Κουμπαρούλη, χωρίς να καταφέρουν τελικά να «γυρίσουν» το παιχνίδι. Επιπλέον, η πλευρά του Πανθουριακού εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Ψηλοπαναγιώτη σε τετ α τετ ελάχιστα λεπτά πριν το φινάλε οπότε, όπως υποστηρίζεται, δεν άφησε πλεονέκτημα, με τον Λυμπερόπουλο μάλιστα να αποβάλλεται για διαμαρτυρία.

Όπως και να ‘χει το 1-2 ήταν το τελικό σκορ που έδωσε στους Φιλιατρινούς το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, όπου θα συναντήσουν το νικητή της συνάντησης Δώριο-Λογγά.

Διαιτητές: Ψηλοπαναγιώτης (Γ. Μιχαλόπουλος-Γεωργαντάς).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Αντώνης Μαυρέας): Καστριτσέας, Παντσιώτης, Λυμπερόπουλος (85′ Μάραντος), Παπαγεωργίου (55′ Μιχαλέας), Λιόλιος, Τσίκληρας (47′ Χαρλέπας), Ράπτης, Πουλάκος, Εμμανουήλ, Οδεμισιώτης.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Κώστας Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος, Ανδρώνης, Λαμπρόπουλος, Κώτσος, Πέππας, Παπαθεοδώρου (80′ Χάρμπας), Χρονόπουλος (60′ Μπεγλεκτσής), Βλαχόπουλος, Σπυρόπουλος (93′ Γκότσης).

Απόλλων Καλαμάτας ΑΟ Σπερχογεία 6-0

Χωρίς αγωνιστικές ή λεκτικές αμφισβητήσεις ο Απόλλωνας επικρατούσε την ίδια ώρα στο γήπεδο του Ασπροχώματος, με το εντυπωσιακό 6-0 (ημίχρονο 1-0) κόντρα στον ΑΟ Σπερχογείας. Τα γκολ των νικητών που συνεχίζουν στη γ’ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας (θα διασταυρωθούν με τον νικητή του αγώνα Κυπαρισσία-Νέος Άρις) σημείωσαν οι Μούζος 2, Μανωλόπουλος (με πέναλτι που κέρδισε ο Γιακουμής), Γιακουμής, Βασιλόπουλος, Κουντάνης.

Διαιτητές: Πλακογιάννης (Αθανασοπούλου-Αράπης).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Μπαχράμης (63′ Κυριακόπουλος), Καρύδης, Δασκαλάκης, Περιβολάρης (73′ Κακαλής), Βασιλόπουλος, Κοσμόπουλος (53′ Κουντάνης), Καραχάλιος, Μούζος, Κάνιστρας (63′ Γκότσης), Μανωλόπουλος, Γιακουμής Γιάννης.

ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ (Σωτήρης Μπουραντώνης): Σταματίου, Μπούνας, Δωδεκάτος, Γαβράς, Καπινιάρης (65′ Μπαντάς), Ζέππος (77′ Μπάκας), Κ. Μάλαμας, Τσάκωνας, Μπαζάνης, Καραχάλιος, Ν. Μάλαμας (63′ Μπραϊμης).