Μίλτος Χρυσομάλλης: «Η κυβέρνηση σύντομα θα ανακοινώσει ενίσχυση για τους ελαιοπαραγωγούς»

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Η κυβέρνηση σύντομα θα ανακοινώσει ενίσχυση για τους ελαιοπαραγωγούς»

Ενίσχυση για τους ελαιοπαραγωγούς της Μεσσηνίας προανήγγειλε χθες από την Κυπαρισσία ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ., Μίλτος Χρυσομάλλης.

Σε δήλωσή του ο κ. Χρυσομάλλης, εκτός από ευχές για τη γιορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και την έναρξη της σχολικής χρονιάς, επισήμανε: «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά η κυβέρνηση είναι εδώ, ανακοινώνει μέτρα, ήδη ανακοίνωσε τα πρώτα μέτρα που φτάνουν σχεδόν τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ, με ελαφρύνσεις ασφαλιστικών εισφορών, απαλοιφή του φόρου αλληλεγγύης και όχι μόνο. Και θα είναι εδώ και θα συνεχίσει να ενισχύει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων κι εν όψει της δύσκολης χρονιάς, χειρουργικά, όπου χρειάζεται και ό,τι χρειάζεται.

Σε αυτό το πλαίσιο θα ακολουθήσουν κι άλλα ευχάριστα νέα που θα ’χουν ιδιαίτερη βαρύτητα για το νομό μας, τη Μεσσηνία. Πλέον γνωρίζω πως θα ανακοινωθούν και ενισχύσεις για το λάδι μας, για τους ελαιοπαραγωγούς, καθότι ήταν μια δύσκολη χρονιά και λόγω κορωνοϊού και λόγω καύσωνα. Υπήρχαν προβλήματα, η κυβέρνηση τα άκουσε κι είναι εδώ και σύντομα θα ανακοινώσει ενίσχυση και λύση».

Του Ηλία Γιαννόπουλου