Νικόλας Παπανικολόπουλος: “Να διατηρηθούμε στην τετράδα”

Νικόλας Παπανικολόπουλος: “Να διατηρηθούμε στην τετράδα”

Ο Καλαματιανός προπονητής του Περιστερίου  Νικόλας Παπανικολόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Super Cup, τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πλεονέκτημα επειδή οι Περιστεριώτες θα παίξουν στην έδρα τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Παπανικολόπουλος:

Για το ότι το Super Cup θα γίνει στην έδρα της ομάδας: «Είναι ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τις μετακινήσεις, είναι πιο οικείο το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί να προπονηθούμε σε άλλο γήπεδο. Είναι τόσο καλές οι ομάδες και το επίπεδο, που δεν νομίζω ότι δημιουργεί κάποιο πλεονέκτημα».

Για τη νέα σεζόν: «Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν και τα συμπεράσματα δεν είναι ασφαλή σίγουρα ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους παίκτες που θα μπορούσαμε και είναι η βάση τα τελευταία δύο χρόνια, προσθέτοντας αυτά τα παιδιά που θεωρούσαμε ότι είναι σημαντικά. Αναβαθμίσαμε τον ρόλο παιδιών που προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία. Είναι πάντα στο μυαλό ότι πρέπει να παράγουμε και παίκτες από το να συμπληρώνουμε και οι ίδιοι. Στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο τέλος».

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα στο Super Cup

Πρεμιέρα σήμερα στο Super Cup μπάσκετ, το οποίο φιλοξενείται στο Γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» και λαμβάνουν μέρος ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Προμηθέας Πατρών και το Περιστέρι.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

4.30 μ.μ.

Προμηθέας Πατρών – ΑΕΚ

9.00 μ.μ.

Παναθηναϊκός – Περιστέρι

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

4.30 μ.μ. Μικρός τελικός

9.00 μ.μ.: Μεγάλος τελικός