Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς με την Ακαδημία της Αναγέννησης Παραλίας

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς με την Ακαδημία της Αναγέννησης Παραλίας

Στην Καλαμάτα βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς, όπου είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο, τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και φυσικά επισκέφθηκαν το Δημοτικό Γήπεδο Δυτικής Παραλίας όπου έκανε προπόνηση η Αναγέννηση Παραλίας. Πρέπει δε να επισημάνουμε ότι η Ακαδημία της Αναγέννησης Παραλίας είχε ενταχθεί στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Την αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς απάρτιζαν οι Θεόδωρος Ελευθεριάδης (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς), Βασίλειος Νάνος (διευθυντής σχολών ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς), Άριελ Ιμπαγάσα (προπονητής της Κ-15 του Ολυμπιακού Πειραιώς), Σωκράτης Κοψαχείλης (προπονητής  τερματοφυλάκων της Κ-15 του Ολυμπιακού Πειραιώς) και Βασίλης Γεωργόπουλος (τα τελευταία χρόνια στελέχωνε  το τμήμα /σκάουτινγκ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού).  Είχε δε γνωστοποιηθεί και η έλευση του Αντώνη Νικοπολίδη (προπονητής της Κ-19 του Ολυμπιακού), ο οποίος τελικώς δεν βρέθηκε στην πόλη μας.

Την αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς υποδέχθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Δυτικής Παραλίας ο πρόεδρος της Αναγέννησης Παραλίας Παναγιώτης Φωτεινάκης, ο εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας της Αναγέννησης Βασίλης Φωτεινάκης και άλλα μέλη της διοίκησης. Επίσης στη συνάντηση παραβρέθηκαν μέλη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Μεσσηνίας «Η Υπομονή» και αρκετά παιδιά με ειδικές ανάγκες, τα οποία πήραν πολλά δώρα από τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Σε δηλώσεις τους οι κ.κ. Ελευθεριάδης, Νάνος, Κοψαχείλης, Γεωργόπουλος, Π. και Β. Φωτεινάκης στάθηκαν στη συνεργασία μεταξύ των Ακαδημιών Ολυμπιακού Πειραιώς και Αναγέννησης Παραλίας, ενώ ο Βασίλης Φωτεινάκης γνωστοποίησε τη δημιουργία γυναικείου τμήματος στης Αναγέννηση Παραλίας.