Τριφυλία: Διαγραφή Κουτρουμπή από την παράταξη Ανδρινόπουλου

Τριφυλία: Διαγραφή Κουτρουμπή από την παράταξη Ανδρινόπουλου

Ο εκ νέου ορισμός του Αλέξανδρου Κουτρουμπή ως αντιδημάρχου από τον κ. Λεβεντάκη προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης «Η Τριφυλία ΑλλάΖΕΙ», Στάθη Ανδρινόπουλου, με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, και με δελτίο Τύπου ενημερώνει πως ο κ. Κουτρουμπής δεν ανήκει πλέον στην παράταξή του και θα διαγραφεί.

Στο δελτίο Τύπου αναγράφεται: «Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, ο  δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, Κουτρουμπής Αλέξανδρος, δεν ανήκει πλέον στην παράταξή μας “Η Τριφυλία ΑλλάΖΕΙ”. Τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν και τυπικά οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διαγραφή του από τη δημοτική ομάδα της παράταξης. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του, κατά την κοινή πορεία μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια, σε όποια διαδρομή επιλέξει να ακολουθήσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουτρουμπής στον οποίο το Σεπτέμβρη του 2019 είχε δοθεί έγκριση με πρακτικό από τα μέλη της παράταξης του κ. Ανδρινόπουλου για να οριστεί – τότε – αντιδήμαρχος, ίσως δεν ενημέρωσε τον επικεφαλής της παράταξης με την οποία εξελέγη για την πρόταση του κ. Λεβεντάκη και την επιθυμία – προφανέστατα – του ιδίου να παραμείνει στη θέση του αντιδημάρχου, πριν τον εκ νέου ορισμό του, και αυτό φέρεται πως προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κ. Ανδρινόπουλου.

Του Ηλία Γιαννόπουλου