Απόλλων Καλαμάτας: Άδοξο τέλος η Ματζέφσκι, αποχαιρετάει με ρήξη χιαστών

Απόλλων Καλαμάτας: Άδοξο τέλος η Ματζέφσκι, αποχαιρετάει με ρήξη χιαστών

Η απόκτηση της 24χρονης Καναδής ακραίας Νικάλα Ματζέφσκι αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για τον Απόλλωνα Καλαμάτας και ο ερχομός της στην ομάδα υποσχόταν μεγάλη βοήθεια στο προσεχές πρωτάθλημα της Pre-League βόλεϊ των γυναικών. Δυστυχώς αυτή η συνεργασία έμελλε να έχει το πλέον άτυχο τέλος και για τις δύο πλευρές. Η παίκτρια τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα που έδωσαν οι «μελανόλευκες» το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο ενός τουρνουά προετοιμασίας-γιορτή, που έφερε στο κλειστό της Παραλίας τρεις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας, Μαρκόπουλο, Αμαζόνες και ΑΕΚ. Οι αρχικές εκτιμήσεις δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τη μαγνητική, με την Ματζέφσκι να έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου –κάτι που σημαίνει ότι είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ουσιαστικά θα χάσει την αγωνιστική χρονιά.

Η λύση της συνεργασίας ήταν μονόδρομος και η Νικάλα, που πρόλαβε να κερδίσει τις καρδιές όλων στην αθλητική οικογένεια του Απόλλωνα, θα επιστρέψει στη χώρα της, ενώ η καλαματιανή ομάδα θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει ξένη αντικαταστάτρια, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre-League.

Η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη θα συνεχίσει την προετοιμασία της το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με δύο φιλικά παιχνίδια, στην Αθήνα με την Ηλιούπολη και στην Κόρινθο κόντρα στην τοπική ομάδα που, όπως ο Απόλλωνας, αγωνίζεται στην Pre-League, αλλά στον άλλο όμιλο.