Γ. Τσώνης: «Ο δήμαρχος να ακυρώσει την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση»

Γ. Τσώνης: «Ο δήμαρχος να ακυρώσει την  κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση»

Να προβούμε όλοι μαζί, με πολίτες και φορείς, σε ένα σχεδιασμό με έγγραφες προτάσεις για την επιστροφή στην ομαλότητα

Την πρόθεσή του να μη συμμετάσχει στην προσεχή κεκλεισμένων συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης εκφράζει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Γεώργιος Τσώνης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ζητώντας να ακυρωθεί.

Όπως εξηγεί: «Όταν η Μεσσήνη και τα χωριά της κυριεύονται έντονα από θλίψη, οδύνη, φόβο, εκνευρισμό, προβληματισμό, ο δήμαρχος και για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος προβαίνει σε μια απαξιωτική και προσβλητική δημόσια δήλωση και καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση.

Πέρασε ένας χρόνος, πέσαμε στα βράχια με κύριο υπεύθυνο το δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο, που και τώρα αντί να αναλάβει τις ευθύνες του προσπαθεί να τις μεταφέρει σε άλλους.

Προσωπικά καλώ και τους άλλους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου να μην ανεχτούμε αυτή τη συμπεριφορά, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι πιο τραγικά.

Προτείνω να ανακαλέσει τη δήλωσή του, να ακυρώσει την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση και να προβούμε όλοι μαζί, με πολίτες και φορείς, σε ένα σχεδιασμό με έγγραφες προτάσεις για την επιστροφή στην ομαλότητα.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας και θλίψης δε θα συμμετέχω στη συνεδρίαση και καλώ όλους τους συναδέλφους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».