ΚΑΕΜ: Εγγραφές για το διαδικτυακό σεμινάριο «Εξαγωγικό εμπόριο επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου»

ΚΑΕΜ: Εγγραφές για το διαδικτυακό σεμινάριο «Εξαγωγικό εμπόριο επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το διαδικτυακό σεμινάριο «Εξαγωγικό εμπόριο επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου» από το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας, το οποίο και απευθύνεται σε επιχειρηματίες του ελαιοκομικού κλάδου που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τις βασικές έννοιες των εξαγωγών και να έχουν μια πρώτη επαφή με τα προαπαιτούμενα, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που συνοδεύουν το εξαγωγικό εμπόριο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου.

Οι δε εισηγητές αποτελούν καταξιωμένα στελέχη του επιχειρηματικού χώρου με πολυετή εμπειρία και διακεκριμένη πορεία στο χώρο των εξαγωγών.

Όσο για τους τίτλους των θεματικών που θα παρουσιαστούν, είναι οι ακόλουθοι:

-Εισαγωγή στο εξαγωγικό εμπόριο

-Ορολογία και τεκμηρίωση εξαγωγικού εμπορίου

-Διανομή και πρόσβαση στις διεθνείς αγορές

-Προετοιμασία εξαγωγικής επιχείρησης και προϊόντος για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα. Διαδικαστικά – τελωνειακά εξαγωγών σε τρίτες χώρες

-Εμπορικές εκθέσεις. Κοστολόγηση και τιμολόγηση.

Το σεμινάριο, που ξεκινά στις 13 Νοεμβρίου, είναι συνολικής διάρκειας 15 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Για εγγραφές και περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 27210 25700, κιν. 6985666456 και στο e-mail info@kaem.gr. Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες στο www.kaem.gr και το Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.