Με μεγάλη επιτυχία και πολυεπίπεδα κέρδη οι 1οι περιφερειακοί αναπτυξιακοί αγώνες στίβου του ΓΣ Ακρίτα

Με μεγάλη επιτυχία και πολυεπίπεδα κέρδη οι 1οι περιφερειακοί αναπτυξιακοί αγώνες στίβου του ΓΣ Ακρίτα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στο Στάδιο της Παραλίας, οι 1οι Αναπτυξιακοί Αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο ΓΣ Ακρίτας 2016 με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας. Η διοργάνωση έχει παμπελοποννησιακό χαρακτήρα και εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς ανάλογων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες σε διάφορες πόλεις της περιφέρειάς μας. Στο πρώτο χθεσινό «ραντεβού» έλαβαν μέρος δεκάδες αθλητές και αθλήτριες έως 16 ετών από 10 συλλόγους.

Ο διοργανωτής των Αναπτυξιακών Αγώνων Στίβου Πελοποννήσου ΓΣ Ακρίτας 2016 και ο πρόεδρος Πέτρος Παπαδόπουλος ευχαριστούν τα 300 παιδιά και τους προπονητές των συλλόγων: ΓΣ Αρκαδίας, ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, ΣΔΥ Αργολίδος, ΓΣΜ Λύκαια Μεγαλόπολης, ΑΟ Μεγαλόπολης, ΓΣ Γυθείου Πανγυθεατικος, Δρύοπες ΓΑΣΕΡ Κρανιδίου Ερμιονίδος, ΑΟ Σπύρος Λούης Κορυδαλλού Νίκαιας.

Εκτός από την ευκαιρία που έχουν τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό και τις πολύτιμες εμπειρίες που κερδίζουν οι νεαροί αθλητές με βλέψεις και προϋποθέσεις πρωταθλητισμού, η παρουσία των ξεχωριστών προσκεκλημένων των διοργανωτών πηγαίνουν τον αθλητισμό και την προβολή της πόλης, που επιδιώκει να ξαναμπεί δυναμικά στον αθλητικό τουρισμό, ακόμη πιο μακριά. Μάλιστα ο πρωταθλητής στο δέκαθλο Παναγιώτης Μάντης, πρότεινε τη φιλοξενία του πανελλήνιου πρωταθλήματος δεκάθλου στην Καλαμάτα, ενώ η επικοντίστρια Κατερίνα Βαγενά, τη διοργάνωση μιας αθλητικής γιορτής επίδειξης του αθλήματός της στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας!