Μεσσηνία: Από όλα είχε ο «μπαξές» στις χθεσινές συλλήψεις για ναρκωτικά

Μεσσηνία: Από όλα είχε ο «μπαξές» στις  χθεσινές συλλήψεις για ναρκωτικά

Έξι άτομα για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν χθες σε διάφορα σημεία της Μεσσηνίας και από τις αστυνομικές υπηρεσίες κατασχέθηκαν χασίς, ηρωίνη και κοκαΐνη.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα και τη Σπερχογεία, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθησαν δύο άντρες, ηλικίας 30 και 39 ετών. Ο 30χρονος συνελήφθη στην Καλαμάτα και κατείχε ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, ενώ ο 39χρονος στη Σπερχογεία με ηρωίνη βάρους 1 γραμμαρίου.

Ακολούθως στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθησαν δύο νεαροί, ηλικίας 18 και 19 ετών. Σε έλεγχο που τους έκαναν βρήκαν να κατέχουν 1,9 γραμμ. χασίς.

Στη Μεσσήνη, το πρωί της Τρίτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας συνελήφθη ένας 45χρονος, γιατί κατείχε χασίς βάρους 1 γραμμαρίου και ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι ίδιοι αστυνομικοί στην Καλαμάτα συνέλαβαν έναν 37χρονο, γιατί σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 16,8 γραμμαρίων.

Τέλος, χθες τα ξημερώματα στους Γαργαλιάνους αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σταμάτησαν για έλεγχο έναν 26χρονο.

Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν κοκαΐνη 0,7 γραμμαρίων.

Για όλες τις υποθέσεις προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Β.Β.