Ο Φιλοζωικός μας προσκαλεί σήμερα στο Πάρκο ΟΣΕ για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια ημέρα των Ζώων


Κυριακή 4 Οκτωβρίου σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, “Μια ημέρα υπενθύμισης της αγάπης που μας δίνουν και της αγάπης που αξίζουν” σημειώνουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας και μας προσκαλούν σήμερα στις 7 μ.μ. στο Πάρκο του ΟΣΕ στην Καλαμάτα:
Με αφορμή την ημέρα αυτή, θα θέλαμε να σας καλέσουμε σε μία γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς που διοργανώνεται από τον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας με προσκεκλημένους την Κιβωτό του Κόσμου και τον Λαογραφικό Σύλλογο Κορύβαντες, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν με παραδοσιακή μουσική και χορό.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, ώρα 19:00, στον ανοιχτό χώρο του Πάρκου του ΟΣΕ και θα περιλαμβάνει χορό, μουσική, συζήτηση καθώς κι ένα φιλανθρωπικό μπαζάρ, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για είδη πρώτης ανάγκης για τη φροντίδα και την υπεράσπιση των φίλων μας, των ζώων.
Με μεγάλη μας χαρά, σας περιμένουμε, εσάς και τους πιστούς σας φίλους, για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, γιορτάζοντας την ΑΓΑΠΗ και το ΣΕΒΑΣΜΟ με πίστη στην αξία κάθε ζωντανού πλάσματος!