O Γ. Μπέζος προανήγγειλε μέσω Facebook την αποχώρησή του

O Γ. Μπέζος προανήγγειλε μέσω  Facebook την αποχώρησή του

Με ανάρτησή του στο facebook το μεσημέρι της Τετάρτης ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας προανήγγειλε την αποχώρησή του ή, για το ακριβές, την αντικατάστασή του από διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας έπειτα από εννέα χρόνια, καθώς ανέλαβε καθήκοντα το 2011.

Η θητεία του, με τα συν και πλην, κρίνεται επιτυχημένη, ιδιαίτερα στην αναβάθμιση του νοσοκομείου με έργα υποδομής και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού εν μέσω οικονομικής κρίσης και στη συνέχεια πανδημίας.

Στην ανάρτησή του ο κ. Μπέζος αναφέρει:  «Αύριο (σ.σ. χθες) και ίσως για προ-τελευταία φορά θα επισκεφθώ το Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να παραλάβουμε ένα φορτηγό με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο στα παρακάτω είδη. Έξι (6) ηλεκτρικές κλίνες ΜΕΘ, έξι (6) αναπνευστήρες και έξι (6) μόνιτορ με κεντρικό σταθμό. Ό,τι είπαμε, το κάναμε.

Ζητώ συγγνώμη σε κάποια στελέχη του υπουργείου Υγείας εάν κάποια στιγμή υπήρξα πιεστικός έως και φορτικός για να έρθει αυτός ο εξοπλισμός στο Νοσοκομείο  Καλαμάτας, αλλά αυτό επέβαλε η ευθύνη και το χρέος μου».

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στον οποίο αναφέρθηκε ο κ. Μπέζος παρελήφθη χθες, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με νέα ανάρτησή  του.