Ο τραυματισμός της Ματζέφσκι χάλασε τη γιορτή βόλεϊ , τελικοί σήμερα Απόλλων-ΑΕΚ (3 μ.μ.) και Αμαζόνες-Μαρκόπουλο (6 μ.μ.)

Ο τραυματισμός της Ματζέφσκι χάλασε τη γιορτή βόλεϊ , τελικοί σήμερα Απόλλων-ΑΕΚ (3 μ.μ.) και Αμαζόνες-Μαρκόπουλο (6 μ.μ.)

Τη μεγάλη γιορτή βόλεϊ που διοργανώνει αυτό το διήμερο ο Απόλλωνας Καλαμάτας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την Pre-League γυναικών, με τη συμμετοχή τριών ομάδων της Volley League «χάλασε» χθες το βράδυ ο τραυματισμός της Καναδής ακραίας του Νικάλα Ματζέφσκι, η οποία δείχνει να έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.

Η άτυχη φάση συνέβη στις αρχές του αγώνα της καλαματιανής ομάδας, με αντίπαλο το Μαρκόπουλο.

Μοιραία το παιχνίδι, που φιλοξενείται όπως όλα στο Κλειστό της Παραλίας, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με το Μαρκόπουλο να παίρνει τη νίκη με 3-0 σετ.
Λίγες ώρες νωρίτερα το τουρνουά είχε ξεκινήσει με νίκη 3-0 των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας επί της ΑΕΚ.

Η αυλαία της διοργάνωσης, την οποία στηρίζουν ο Δήμος Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, θα πέσει σήμερα Κυριακή 4 Οκτωβρίου με τους τελικούς.
Στις 3 μ.μ. ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του στον αγώνα με την ΑΕΚ, διεκδικώντας την 3η θέση και ένα χρήσιμο προπονητικά ματς, ενώ στις 6 μ.μ. θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός με το Μαρκόπουλο και τις Αμαζόνες να διεκδικούν το τρόπαιο του νικητή.


Μαρκόπουλο-Απόλλων 3-0
Τα σετ: 25-23, 25-18, 25-7.
Διαιτητές: Χανδρινός-Κανελλίδης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μυτσκίδης ): ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ,ΜΠΕΣΗ,ΓΚΙΑΟΥΡΗ,ΓΙΟΛΛΑ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΡΑΚΥΚΛΑ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟΥ,ΚΟΛΛΙΑ,MAJEWSKY,ΠΑΠΑ,ΣΩΤΗΡΙΟΥ.
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ REVOIL (GIANROSSI PASQUALLINO): ΔΙΚΑΙΟΥΛΙΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ,ΚΟΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ , BRYAN KENNEDY , POLLARD LEXI , ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ , ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ , ΓΡΑΒΑΡΗ ΕΡΡΙΚΑ, ΔΗΜΟΥ ΣΙΑ ,ARNAUTOU FRANCES ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΒΑΛΙΑ ,ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΡΑΦΑΕΛΑ, ΣΠΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ , ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , ΓΚΟΥΝΤΙΜΕΝΚΟ ΙΩΑΝΝA.

ΑΕΚ-Αμαζόνες 0-3
Τα σετ: 12-25, 21-25, 16-25.
Διαιτητές: Κανελλίδης-Χανδρινός.
ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ (Αρσενιάδης ): ΠΑΤΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ , ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΛΕΝΑ ,ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΑΝΝΑ, ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗ ΜΕΛΙΝΑ, ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ,ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΔΙΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,ΖΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΜΠΕΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, KATERINA ZHIDKOVA,ARIANA PIRV.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ: (Στέλιος Ατσιδαύτης): AΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ,ΣΑΜΠΑΤΗ,ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ,ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ,ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗ, ΣΙΔΕΡΑΤΟΥ,ΧΡΣΤΟΔΟΥΛΟΥ,ΚΩΤΣΙΑΚΗ,ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ,ΓΚΡΕΚΑ,ΒΑΡΟΥΔΑΚΗ,OWENS,BAJDOVA.