«Σκούπα» της Αστυνομίας με λίγες συλλήψεις

«Σκούπα» της Αστυνομίας με λίγες συλλήψεις

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ στη Μεσσηνία έγιναν 8 συλλήψεις.

Κατά τη διάρκειά της έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 1.182 άτομα, εκ των οποίων τα 832 ήταν Έλληνες και τα 350 αλλοδαποί, καθώς και σε 1.037 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 111 άτομα, από τα οποία 59 ήταν Έλληνες και 52 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 52 άτομα.

Στη Μεσσηνία ειδικότερα, συνελήφθησαν:

-Τρία άτομα για ναρκωτικά και συγκεκριμένα: Ένας 42χρονος στα Φιλιατρά διότι σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του 4,1 γραμμάρια χασίς. Στην επαρχιακή οδό Μεσσήνης – Πύλου συνελήφθη ένας 65χρονος με 2,8 γραμμάρια χασίς. Τέλος στην Καλαμάτα συνελήφθη ένας 43χρονος, καθώς σε έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί βρέθηκαν στην κατοχή του 0,6 γραμμάρια κοκαΐνης και 0,4 γραμμάρια χασίς

-Πέντε αλλοδαποί σε διάφορα μέρη της Μεσσηνίας οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν 307 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία παράβαση για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.