Σοκ στον ΑΟ Διαβολιτσίου από δύο θετικά τεστ covid-19

Σοκ στον ΑΟ Διαβολιτσίου από δύο θετικά τεστ covid-19

Προφητική αποδείχθηκε η έκκληση της διοίκησης του ΑΟ Διαβολιτσίου προς τους φιλάθλους να μην μεταβούν στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή για τον αγώνα με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τονίζοντας την ανάγκη να τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό και καταλήγοντας ότι «η υγεία και η ασφάλεια όλων μας είναι πάνω από όλα».

Η «μάχη» με τον covid-19 παραμένει άνιση, όμως, και σήμερα σήμανε συναγερμός στο «στρατόπεδο» του ΑΟΔ και όλη τη Μεσσηνία από την είδηση ότι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδες βρέθηκαν θετικοί σε εξέταση για τον ιό!

Σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ και τις τοπικές Αρχές τόσο οι δύο παίκτες που εμφανίζουν ήπια συμπτώματα, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, αθλητές, τεχνικό τιμ και παράγοντες που έχουν έρθει σε στενή επαφή το τελευταίο διάστημα, θα υποβληθούν σήμερα σε τεστ covid-19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζάκυνθος ήταν η ομάδα με την οποία είχε αγωνιστεί στο νησί πριν δύο εβδομάδες ο Διαγόρας Βραχνέικων, η πρώτη ομάδα του 9ου Ομίλου που την περασμένη Πέμπτη «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό, με 4 συνολικά κρούσματα, με την ΕΠΟ να προχωράει (καθυστερημένα) σε αναβολή της προγραμματισμένης αναμέτρησης των Αχαιών με τη Γαστούνη.

Ευτυχώς και σε εκείνη την περίπτωση και τώρα στον ΑΟΔ πρόκειται για ήπια προσβολή και με την υπεύθυνη στάση που τηρείται μπορούν να αποφευχθούν οι περαιτέρω συνέπειες διάδοσης.