Τσώνης για Αθανασόπουλο: Nα ανακαλέσει τη δήλωση του και να ακυρώσει την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Δ.Σ.

Τσώνης για Αθανασόπουλο: Nα ανακαλέσει τη δήλωση του και να ακυρώσει την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ανακοίνωση – απάντηση στη χθεσινή δήλωσε του δημάρχου Μεσσήνης καθώς και στην έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης για την παραβατικότητας, εξέδωσε ο τέως Δήμαρχος Γιώργος Τσώνης. Ο κ. Τσώνης εξαπολύει δριμεία επίθεση στον Γιώργο Αθανασόπουλο, καλώντας τον να ανακαλέσει τη χθεσινή δήλωση του καθώς και το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Αναφέρει αναλυτικά:

Όταν η Μεσσήνη και τα χωριά της κυριεύονται έντονα  από θλίψη,οδύνη,φόβο, εκνευρισμό,προβληματισμό, ο Δήμαρχος και για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος προβαίνει σε μια απαξιωτική και προσβλητική δημόσια δήλωση και καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση.

Πέρασε ένας χρόνος, πέσαμε στα βράχια με κύριο υπεύθυνο το Δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο όπου και τώρα αντί να αναλάβει τις ευθύνες του προσπαθεί να τις μεταφέρει σε άλλους.

Προσωπικά καλώ και τους άλλους συναδέλφους του Δημοτικού συμβουλίου, να μην ανεχτούμε αυτή τη συμπεριφορά γιατί τα αποτελέσματα θα είναι πιο τραγικά.

Προτείνω να ανακαλέσει τη δήλωση του, να ακυρώσει την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση και να προβούμε όλοι μαζί, με πολίτες και φορείς σε ένα σχεδιασμό με έγγραφες προτάσεις για την επιστροφή στην ομαλότητα.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας και θλίψης δε θα συμμετέχω στη συνεδρίαση και καλώ όλους τους συναδέλφους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΩΝΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ