Ζητούν την αποπομπή από το ΠεΣΥ του εκπροσώπου της «Ελληνικής Αυγής»

Ζητούν την αποπομπή από το ΠεΣΥ  του εκπροσώπου της «Ελληνικής Αυγής»

Οι Περιφερειακές παρατάξεις «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Ανταρσία του Μωριά»

Την αποπομπή από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου του εκπροσώπου της παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο», μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, ζητούν με αιτήματά τους οι περιφερειακές παρατάξεις «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Ανταρσία στο Μωριά».

Στο μεταξύ, συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με διάφορα θέματα, ορίσθηκε για την Τετάρτη το απόγευμα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

«Λαϊκή Συσπείρωση»

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Νίκος Γόντικας και Γιάννης Κελλάρης, ζητούν με επιστολή τους προς τον περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο στην πρώτη συνεδρίαση του Σώματος να ληφθεί πολιτική απόφαση για αποπομπή και αποκλεισμό απ’ αυτό του σημερινού εκπροσώπου του συνδυασμού της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο», όπως και από τις επιτροπές του και κάθε δραστηριότητα του. 

«Ανταρσία στο Μωριά»

Ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Ανταρσία στο Μωριά», Παναγιώτης Κάτσαρης, επίσης με επιστολή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο καλεί όλες τις παρατάξεις να μην κάνουν πλέον αποδεκτή τη συμμετοχή, σε αυτό και στις συνεδριάσεις του, του μέλους της παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο».

Συνεδρίαση

Να σημειωθεί πως στο τέλος της συνεδρίασης έχουν τεθεί θέματα ενημέρωσης για την πορεία του κορωνοϊού και σχετικά με τον καταρροϊκό πυρετό.

Της Βίκυς Βετουλάκη