18 πρόστιμα για απαγόρευση κυκλοφορίας στην Περιφέρεια, τα 14 στη Μεσσηνία

18 πρόστιμα για απαγόρευση κυκλοφορίας  στην Περιφέρεια, τα 14 στη Μεσσηνία

Χωρίς αιτιολογημένη μετακίνηση «ξεπόρτισαν» κάποιοι Μεσσήνιοι μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (από εκείνη την ώρα πλέον ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 5.00 το πρωί) και τώρα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 150 ευρώ έκαστος.

Οι έλεγχοι είναι εντατικοί πλέον και στην περιοχή μας, από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, και η περίοδος της ενημέρωσης έχει παρέλθει. Μάλιστα, όπως σημειώνουν αξιωματικοί της Αστυνομίας, η αυξητική τάση των κρουσμάτων στην περιοχή μας δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού και ανοχής και συστήνουν στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Πρόστιμα
Την πρώτη μέρα των νέων περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού οι υπηρεσίες της Αστυνομίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου βεβαίωσαν και στους πέντε νομούς 18 παραβάσεις για μετακίνηση σε απαγορευμένες ώρες και 92 για μη χρήση μάσκας. Σε όλες τις περιπτώσεις επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τη Μεσσηνία, την Τρίτη και μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης βεβαιώθηκαν 17 πρόστιμα σε πολίτες για μη χρήση μάσκας και 14 για μετακίνηση κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Της Βίκυς Βετουλάκη